TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

Contactgegevens TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 121; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 677 09 54 (+32-03 677 09 54) 03 677 09 54 (+32-03 677 09 54)

Fax (fax): 03 677 09 55 (+32-03 677 09 55) 03 677 09 55 (+32-03 677 09 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA
Products information TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08030426025
Ondernemingsnummer: 7210571289
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA
(Get full report from official database of BE for TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA
Addition kinds of activities for TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
26730200. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
73891310. Repossession service | Repossession service

Werken bij TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

Zoek naar antwoorden van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Laat een reactie achter voor TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. Leave a respond for TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA. TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA op de google maps. Adres en contacten TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA
Location of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA on the google maps. Address and contacts of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: COIFFURE JEAN-MARIE | HAIRSTYLING ANDRةA | Vande Voorde L | GUY TOUSSAINT | ROGER CRABBE

Other related companies as TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA: COIFFURE JEAN-MARIE | HAIRSTYLING ANDRةA | Vande Voorde L | GUY TOUSSAINT | ROGER CRABBE

TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08030426025. Het bedrijf TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 121; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, openstaande posities, locatie van TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA op de kaart.

TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, company assigned to the tax number BE08030426025. The company TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is located at the address: Stationsstraat 121; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA were not found.
The main activity of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA is not available. You also can look at reviews of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, open positions, location of TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNISCH KOMFORT INSTALL BVBA, employees, financial statistics.