Sanitaire Bastin SPRL

Contactgegevens Sanitaire Bastin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanitaire Bastin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanitaire Bastin SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie des Hotlis 2; 4980; Trois-Ponts - Fosse, België

Telefoon (phone): 080 68 47 62 (+32-080 68 47 62) 080 68 47 62 (+32-080 68 47 62)

Fax (fax): 080 68 50 17 (+32-080 68 50 17) 080 68 50 17 (+32-080 68 50 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanitaire Bastin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanitaire Bastin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanitaire Bastin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanitaire Bastin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanitaire Bastin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanitaire Bastin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanitaire Bastin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanitaire Bastin SPRL
Products information Sanitaire Bastin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04378570556
Ondernemingsnummer: 1748168945
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Sanitaire Bastin SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanitaire Bastin SPRL
(Get full report from official database of BE for Sanitaire Bastin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanitaire Bastin SPRL
Addition kinds of activities for Sanitaire Bastin SPRL

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
32910101. Pads, schuren: zeep geïmpregneerd | Pads, scouring: soap impregnated
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
37160000. Stacaravans | Motor homes
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies

Werken bij Sanitaire Bastin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanitaire Bastin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanitaire Bastin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanitaire Bastin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van Sanitaire Bastin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sanitaire Bastin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanitaire Bastin SPRL. Laat een reactie achter voor Sanitaire Bastin SPRL. Sanitaire Bastin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanitaire Bastin SPRL. Leave a respond for Sanitaire Bastin SPRL. Sanitaire Bastin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanitaire Bastin SPRL op de google maps. Adres en contacten Sanitaire Bastin SPRL
Location of Sanitaire Bastin SPRL on the google maps. Address and contacts of Sanitaire Bastin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanitaire Bastin SPRL Sanitaire Bastin SPRL: AELBRECHT | Masset Computer Systems BVBA | COIFFURE HELENA | MONIQUE ETIENNE | J. VANDONINCK

Other related companies as Sanitaire Bastin SPRL: AELBRECHT | Masset Computer Systems BVBA | COIFFURE HELENA | MONIQUE ETIENNE | J. VANDONINCK

Sanitaire Bastin SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanitaire Bastin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04378570556. Het bedrijf Sanitaire Bastin SPRL bevindt zich op het adres: Voie des Hotlis 2; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in Sanitaire Bastin SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanitaire Bastin SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanitaire Bastin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanitaire Bastin SPRL, openstaande posities, locatie van Sanitaire Bastin SPRL op de kaart.

Sanitaire Bastin SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanitaire Bastin SPRL, company assigned to the tax number BE04378570556. The company Sanitaire Bastin SPRL is located at the address: Voie des Hotlis 2; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in Sanitaire Bastin SPRL were not found.
The main activity of Sanitaire Bastin SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanitaire Bastin SPRL is not available. You also can look at reviews of Sanitaire Bastin SPRL, open positions, location of Sanitaire Bastin SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanitaire Bastin SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanitaire Bastin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanitaire Bastin SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanitaire Bastin SPRL, employees, financial statistics.