LAMBION H

Contactgegevens LAMBION H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBION H: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBION H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bushaye 281; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 69 09; 0475 22 43 52 (+32-087 68 69 09; 0475 22 43 52) 087 68 69 09; 0475 22 43 52 (+32-087 68 69 09; 0475 22 43 52)

Fax (fax): 087 68 80 12 (+32-087 68 80 12) 087 68 80 12 (+32-087 68 80 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBION H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBION H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBION H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBION H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBION H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBION H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBION H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBION H
Products information LAMBION H

BTW identificatienummer (tax): BE05432708740
Ondernemingsnummer: 3169250488
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBION H
(Get full report from official database of BE for LAMBION H)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBION H
Addition kinds of activities for LAMBION H

394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
515300. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij LAMBION H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBION H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBION H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBION H. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van LAMBION H in sociale netwerken
Look for responds of LAMBION H in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBION H. Laat een reactie achter voor LAMBION H. LAMBION H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBION H. Leave a respond for LAMBION H. LAMBION H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBION H op de google maps. Adres en contacten LAMBION H
Location of LAMBION H on the google maps. Address and contacts of LAMBION H

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBION H LAMBION H: FACOM BELGIQUE | ZABIA SA | F.M.G. BVBA | MARIE-MADELEINE LAUWERIER | ROBERT SWINNEN

Other related companies as LAMBION H: FACOM BELGIQUE | ZABIA SA | F.M.G. BVBA | MARIE-MADELEINE LAUWERIER | ROBERT SWINNEN

LAMBION H is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBION H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432708740. Het bedrijf LAMBION H bevindt zich op het adres: Bushaye 281; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van LAMBION H is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBION H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBION H, openstaande posities, locatie van LAMBION H op de kaart.

LAMBION H is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBION H, company assigned to the tax number BE05432708740. The company LAMBION H is located at the address: Bushaye 281; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of LAMBION H is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBION H is not available. You also can look at reviews of LAMBION H, open positions, location of LAMBION H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBION H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBION H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBION H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBION H, employees, financial statistics.