FLBREPOLS PUBLISHERS NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLBREPOLS PUBLISHERS NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLBREPOLS PUBLISHERS NV

Contactgegevens FLBREPOLS PUBLISHERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBREPOLS PUBLISHERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBREPOLS PUBLISHERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begijnhof 67 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-44-80-20 32-14-44-80-20

Fax (fax): 32-14-42-89-19 32-14-42-89-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBREPOLS PUBLISHERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBREPOLS PUBLISHERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBREPOLS PUBLISHERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBREPOLS PUBLISHERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBREPOLS PUBLISHERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBREPOLS PUBLISHERS NV
Products information FLBREPOLS PUBLISHERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01066467285
Ondernemingsnummer: 4092926025
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBREPOLS PUBLISHERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Art books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBREPOLS PUBLISHERS NV
(Get full report from official database of BE for FLBREPOLS PUBLISHERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBREPOLS PUBLISHERS NV
Addition kinds of activities for FLBREPOLS PUBLISHERS NV

824901. Handelsschool | Trade school
16290203. Metrobouw | Subway construction
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
48220208. Telexdiensten | Telex services
57350203. archief | Records
59429903. Kinderboeken | Children's books
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij FLBREPOLS PUBLISHERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBREPOLS PUBLISHERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van FLBREPOLS PUBLISHERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBREPOLS PUBLISHERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Laat een reactie achter voor FLBREPOLS PUBLISHERS NV. FLBREPOLS PUBLISHERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBREPOLS PUBLISHERS NV. Leave a respond for FLBREPOLS PUBLISHERS NV. FLBREPOLS PUBLISHERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBREPOLS PUBLISHERS NV op de google maps. Adres en contacten FLBREPOLS PUBLISHERS NV
Location of FLBREPOLS PUBLISHERS NV on the google maps. Address and contacts of FLBREPOLS PUBLISHERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBREPOLS PUBLISHERS NV FLBREPOLS PUBLISHERS NV: Banque Bruxelles Lambert SA | FRANKI CONSTRUCT | HENRI THOMSIN | LES ASSURANCES DU CENTRE | Klein W - De Keyser H

Other related companies as FLBREPOLS PUBLISHERS NV: Banque Bruxelles Lambert SA | FRANKI CONSTRUCT | HENRI THOMSIN | LES ASSURANCES DU CENTRE | Klein W - De Keyser H

FLBREPOLS PUBLISHERS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBREPOLS PUBLISHERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01066467285. Het bedrijf FLBREPOLS PUBLISHERS NV bevindt zich op het adres: Begijnhof 67 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Art books. Producten gemaakt in FLBREPOLS PUBLISHERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBREPOLS PUBLISHERS NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBREPOLS PUBLISHERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBREPOLS PUBLISHERS NV, openstaande posities, locatie van FLBREPOLS PUBLISHERS NV op de kaart.

FLBREPOLS PUBLISHERS NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBREPOLS PUBLISHERS NV, company assigned to the tax number BE01066467285. The company FLBREPOLS PUBLISHERS NV is located at the address: Begijnhof 67 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Art books. Products created in FLBREPOLS PUBLISHERS NV were not found.
The main activity of FLBREPOLS PUBLISHERS NV is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBREPOLS PUBLISHERS NV is not available. You also can look at reviews of FLBREPOLS PUBLISHERS NV, open positions, location of FLBREPOLS PUBLISHERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBREPOLS PUBLISHERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBREPOLS PUBLISHERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBREPOLS PUBLISHERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBREPOLS PUBLISHERS NV, employees, financial statistics.