HAUBEN - ACHTEN BVBA

Contactgegevens HAUBEN - ACHTEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUBEN - ACHTEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUBEN - ACHTEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 84; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 32 40 32 (+32-011 32 40 32) 011 32 40 32 (+32-011 32 40 32)

Fax (fax): +32 (16) 345-44-62 +32 (16) 345-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUBEN - ACHTEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUBEN - ACHTEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUBEN - ACHTEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUBEN - ACHTEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUBEN - ACHTEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUBEN - ACHTEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUBEN - ACHTEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUBEN - ACHTEN BVBA
Products information HAUBEN - ACHTEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03743835449
Ondernemingsnummer: 1975860595
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUBEN - ACHTEN BVBA
(Get full report from official database of BE for HAUBEN - ACHTEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUBEN - ACHTEN BVBA
Addition kinds of activities for HAUBEN - ACHTEN BVBA

509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
24110306. Fineerhout | Veneer logs
32720100. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij HAUBEN - ACHTEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUBEN - ACHTEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUBEN - ACHTEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUBEN - ACHTEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van HAUBEN - ACHTEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HAUBEN - ACHTEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUBEN - ACHTEN BVBA. Laat een reactie achter voor HAUBEN - ACHTEN BVBA. HAUBEN - ACHTEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUBEN - ACHTEN BVBA. Leave a respond for HAUBEN - ACHTEN BVBA. HAUBEN - ACHTEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUBEN - ACHTEN BVBA op de google maps. Adres en contacten HAUBEN - ACHTEN BVBA
Location of HAUBEN - ACHTEN BVBA on the google maps. Address and contacts of HAUBEN - ACHTEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUBEN - ACHTEN BVBA HAUBEN - ACHTEN BVBA: DENDERIMMO | POUJOULAT SA | MAERTENS ANNE | Tixhon S | KATRIN STOFFREGEN

Other related companies as HAUBEN - ACHTEN BVBA: DENDERIMMO | POUJOULAT SA | MAERTENS ANNE | Tixhon S | KATRIN STOFFREGEN

HAUBEN - ACHTEN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUBEN - ACHTEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743835449. Het bedrijf HAUBEN - ACHTEN BVBA bevindt zich op het adres: Zandstraat 84; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van HAUBEN - ACHTEN BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUBEN - ACHTEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUBEN - ACHTEN BVBA, openstaande posities, locatie van HAUBEN - ACHTEN BVBA op de kaart.

HAUBEN - ACHTEN BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUBEN - ACHTEN BVBA, company assigned to the tax number BE03743835449. The company HAUBEN - ACHTEN BVBA is located at the address: Zandstraat 84; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring.
The main activity of HAUBEN - ACHTEN BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUBEN - ACHTEN BVBA is not available. You also can look at reviews of HAUBEN - ACHTEN BVBA, open positions, location of HAUBEN - ACHTEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUBEN - ACHTEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUBEN - ACHTEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUBEN - ACHTEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUBEN - ACHTEN BVBA, employees, financial statistics.