HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

Contactgegevens HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mattheus Corvensstraat 91; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 98 65 (+32-03 325 98 65) 03 325 98 65 (+32-03 325 98 65)

Fax (fax): 03 326 47 30 (+32-03 326 47 30) 03 326 47 30 (+32-03 326 47 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV
Products information HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE06341278076
Ondernemingsnummer: 7466003417
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV
Addition kinds of activities for HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
20990102. Melasse, gemengd of gemengd: uit gekochte ingrediënten | Molasses, mixed or blended: from purchased ingredients
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. Leave a respond for HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV. HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV
Location of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: IMP HEUREUX ABRI ASBL | Nikita Concept | VANDENBULCKE | Jonckheere Hilaire NV | Desc nv

Other related companies as HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV: IMP HEUREUX ABRI ASBL | Nikita Concept | VANDENBULCKE | Jonckheere Hilaire NV | Desc nv

HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341278076. Het bedrijf HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Mattheus Corvensstraat 91; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV op de kaart.

HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE06341278076. The company HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is located at the address: Mattheus Corvensstraat 91; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, open positions, location of HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMBACH'S INSTALLATIE-BEDRIJF NV, employees, financial statistics.