FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV

Contactgegevens FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Moerbroek 28 PB 2 2270 Herenthout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-25-85-40 32-14-25-85-40

Fax (fax): 32-14-25-85-41 32-14-25-85-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV
Products information FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04563964843
Ondernemingsnummer: 4793304443
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films and videodiscs, pre-recorded

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV
(Get full report from official database of BE for FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV
Addition kinds of activities for FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
50120201. ambulances | Ambulances
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Laat een reactie achter voor FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. Leave a respond for FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV. FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV op de google maps. Adres en contacten FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV
Location of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV on the google maps. Address and contacts of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: Schmit R | EDITH | WIM LANNOO | AUGUST SPRANGERS | ANN BAECKE

Other related companies as FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV: Schmit R | EDITH | WIM LANNOO | AUGUST SPRANGERS | ANN BAECKE

FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04563964843. Het bedrijf FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV bevindt zich op het adres: Moerbroek 28 PB 2 2270 Herenthout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Video films and videodiscs, pre-recorded. Producten gemaakt in FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, openstaande posities, locatie van FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV op de kaart.

FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is a company, that was registered 1995 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, company assigned to the tax number BE04563964843. The company FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is located at the address: Moerbroek 28 PB 2 2270 Herenthout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Video films and videodiscs, pre-recorded. Products created in FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV were not found.
The main activity of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV is not available. You also can look at reviews of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, open positions, location of FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMULTI-MEDIA-SERVICES NV, employees, financial statistics.