Delbeke H

Contactgegevens Delbeke H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delbeke H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delbeke H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handzaamse Nieuwstraat 2; 8610; Kortemark (Handzame), België

Telefoon (phone): 051 56 73 14 (+32-051 56 73 14) 051 56 73 14 (+32-051 56 73 14)

Fax (fax): 051 56 87 51 (+32-051 56 87 51) 051 56 87 51 (+32-051 56 87 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delbeke H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delbeke H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delbeke H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delbeke H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delbeke H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delbeke H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delbeke H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delbeke H
Products information Delbeke H

BTW identificatienummer (tax): BE06879333496
Ondernemingsnummer: 4223663330
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Plumbing contractors; Asphalt contractors

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delbeke H
(Get full report from official database of BE for Delbeke H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delbeke H
Addition kinds of activities for Delbeke H

495999. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
637100. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij Delbeke H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delbeke H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delbeke H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delbeke H. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Delbeke H in sociale netwerken
Look for responds of Delbeke H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delbeke H. Laat een reactie achter voor Delbeke H. Delbeke H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delbeke H. Leave a respond for Delbeke H. Delbeke H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delbeke H op de google maps. Adres en contacten Delbeke H
Location of Delbeke H on the google maps. Address and contacts of Delbeke H

Andere gerelateerde bedrijven als come Delbeke H Delbeke H: DEZUTTER | Léger J | O.K. 62 | GYM WEZEMAAL | JOHAN DENIS

Other related companies as Delbeke H: DEZUTTER | Léger J | O.K. 62 | GYM WEZEMAAL | JOHAN DENIS

Delbeke H is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delbeke H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879333496. Het bedrijf Delbeke H bevindt zich op het adres: Handzaamse Nieuwstraat 2; 8610; Kortemark (Handzame). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Plumbing contractors; Asphalt contractors.
De hoofdactiviteit van Delbeke H is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delbeke H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delbeke H, openstaande posities, locatie van Delbeke H op de kaart.

Delbeke H is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delbeke H, company assigned to the tax number BE06879333496. The company Delbeke H is located at the address: Handzaamse Nieuwstraat 2; 8610; Kortemark (Handzame). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Plumbing contractors; Asphalt contractors.
The main activity of Delbeke H is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delbeke H is not available. You also can look at reviews of Delbeke H, open positions, location of Delbeke H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delbeke H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delbeke H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delbeke H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delbeke H, employees, financial statistics.