FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA
Private companiesApparel and Accessory Stores • FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

Contactgegevens FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Buchenweg 30 4700 Eupen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-59-68-40 32-87-59-68-40

Fax (fax): 32-87-74-40-64 32-87-74-40-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA
Products information FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE06784027099
Ondernemingsnummer: 2964904785
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Forestry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA
Addition kinds of activities for FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
50949903. Juwelen | Jewelry
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
72180200. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service

Werken bij FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Laat een reactie achter voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. Leave a respond for FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA. FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA
Location of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: FLARTE NV | REKAD UITGEVERIJ | Eglantine (L') | Intercarpet NV | FA. FIX-IT

Other related companies as FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA: FLARTE NV | REKAD UITGEVERIJ | Eglantine (L') | Intercarpet NV | FA. FIX-IT

FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06784027099. Het bedrijf FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA bevindt zich op het adres: Buchenweg 30 4700 Eupen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Forestry. Producten gemaakt in FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, openstaande posities, locatie van FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA op de kaart.

FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, company assigned to the tax number BE06784027099. The company FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is located at the address: Buchenweg 30 4700 Eupen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Forestry. Products created in FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA were not found.
The main activity of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, open positions, location of FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS SA, employees, financial statistics.