NATHALIE DEVACHT

Contactgegevens NATHALIE DEVACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE DEVACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE DEVACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWHUISSTRAAT 26; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56224081 (+32-56224081) 56224081 (+32-56224081)

Fax (fax): +32 (15) 488-10-44 +32 (15) 488-10-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE DEVACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE DEVACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE DEVACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE DEVACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE DEVACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE DEVACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE DEVACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE DEVACHT
Products information NATHALIE DEVACHT

BTW identificatienummer (tax): BE02359008789
Ondernemingsnummer: 7936492919
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure. Coiffeurs à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE DEVACHT
(Get full report from official database of BE for NATHALIE DEVACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE DEVACHT
Addition kinds of activities for NATHALIE DEVACHT

369999. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
32970301. Dolomiet of dolomiet-magnesiet baksteen en -vormen | Dolomite or dolomite-magnesite brick and shapes
35599919. Ozon machines | Ozone machines
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij NATHALIE DEVACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE DEVACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE DEVACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE DEVACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van NATHALIE DEVACHT in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE DEVACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE DEVACHT. Laat een reactie achter voor NATHALIE DEVACHT. NATHALIE DEVACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE DEVACHT. Leave a respond for NATHALIE DEVACHT. NATHALIE DEVACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE DEVACHT op de google maps. Adres en contacten NATHALIE DEVACHT
Location of NATHALIE DEVACHT on the google maps. Address and contacts of NATHALIE DEVACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE DEVACHT NATHALIE DEVACHT: DOMINIQUE ANDRE | VIKING | Leclercq L | RESIDENTIE STEYNENHOF | MATH RIZK

Other related companies as NATHALIE DEVACHT: DOMINIQUE ANDRE | VIKING | Leclercq L | RESIDENTIE STEYNENHOF | MATH RIZK

NATHALIE DEVACHT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE DEVACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02359008789. Het bedrijf NATHALIE DEVACHT bevindt zich op het adres: BLAUWHUISSTRAAT 26; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Coiffeurs à domicile. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van NATHALIE DEVACHT is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE DEVACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE DEVACHT, openstaande posities, locatie van NATHALIE DEVACHT op de kaart.

NATHALIE DEVACHT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE DEVACHT, company assigned to the tax number BE02359008789. The company NATHALIE DEVACHT is located at the address: BLAUWHUISSTRAAT 26; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. Coiffeurs à domicile. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of NATHALIE DEVACHT is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE DEVACHT is not available. You also can look at reviews of NATHALIE DEVACHT, open positions, location of NATHALIE DEVACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE DEVACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE DEVACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE DEVACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE DEVACHT, employees, financial statistics.