COIFFURE JEAN-PIERRE

Contactgegevens COIFFURE JEAN-PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JEAN-PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JEAN-PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIGEMLAAN 340; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92271308 (+32-92271308) 92271308 (+32-92271308)

Fax (fax): +32 (2) 854-21-69 +32 (2) 854-21-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JEAN-PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JEAN-PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JEAN-PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JEAN-PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JEAN-PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JEAN-PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JEAN-PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JEAN-PIERRE
Products information COIFFURE JEAN-PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE08870330810
Ondernemingsnummer: 4712829589
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Coiffure: Extensions de Cheveux, Remplacement de Cheveux, Coiffeurs pour Dames.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Salons de coiffure. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JEAN-PIERRE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JEAN-PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JEAN-PIERRE
Addition kinds of activities for COIFFURE JEAN-PIERRE

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
50649907. Percolators | Percolators

Werken bij COIFFURE JEAN-PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JEAN-PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JEAN-PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JEAN-PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JEAN-PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JEAN-PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JEAN-PIERRE. Laat een reactie achter voor COIFFURE JEAN-PIERRE. COIFFURE JEAN-PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JEAN-PIERRE. Leave a respond for COIFFURE JEAN-PIERRE. COIFFURE JEAN-PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JEAN-PIERRE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JEAN-PIERRE
Location of COIFFURE JEAN-PIERRE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JEAN-PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JEAN-PIERRE COIFFURE JEAN-PIERRE: Ruir P | VAN DEN BROECK W | BTM Cuisines SPRL | OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM | Trevisan SPRL

Other related companies as COIFFURE JEAN-PIERRE: Ruir P | VAN DEN BROECK W | BTM Cuisines SPRL | OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM | Trevisan SPRL

COIFFURE JEAN-PIERRE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JEAN-PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08870330810. Het bedrijf COIFFURE JEAN-PIERRE bevindt zich op het adres: ROOIGEMLAAN 340; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Extensions de Cheveux, Remplacement de Cheveux, Coiffeurs pour Dames.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van COIFFURE JEAN-PIERRE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JEAN-PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JEAN-PIERRE, openstaande posities, locatie van COIFFURE JEAN-PIERRE op de kaart.

COIFFURE JEAN-PIERRE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JEAN-PIERRE, company assigned to the tax number BE08870330810. The company COIFFURE JEAN-PIERRE is located at the address: ROOIGEMLAAN 340; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services de Coiffure: Extensions de Cheveux, Remplacement de Cheveux, Coiffeurs pour Dames.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of COIFFURE JEAN-PIERRE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JEAN-PIERRE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JEAN-PIERRE, open positions, location of COIFFURE JEAN-PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JEAN-PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JEAN-PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JEAN-PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JEAN-PIERRE, employees, financial statistics.