VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE
Private companiesPersonal Services • VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

Contactgegevens VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM II-STRAAT 17; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11643621 (+32-11643621) 11643621 (+32-11643621)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE
Products information VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE
(Get full report from official database of BE for VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE
Addition kinds of activities for VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
54619904. koekjes | Cookies
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture

Werken bij VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Laat een reactie achter voor VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. Leave a respond for VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE. VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE op de google maps. Adres en contacten VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE
Location of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE on the google maps. Address and contacts of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: FRAGINE | Manouvrier B | Gasthof 't Gemeentehuis | ALGEMENE ONDERNEMINGEN VERHEYE BVBA | PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Other related companies as VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE: FRAGINE | Manouvrier B | Gasthof 't Gemeentehuis | ALGEMENE ONDERNEMINGEN VERHEYE BVBA | PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE bevindt zich op het adres: WILLEM II-STRAAT 17; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, openstaande posities, locatie van VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE op de kaart.

VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, company assigned to the tax number BE02451568603. The company VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is located at the address: WILLEM II-STRAAT 17; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE is not available. You also can look at reviews of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, open positions, location of VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DUFFEL HAUTE COIFFURE, employees, financial statistics.