SALON DE COIFFURE CATHRINE

Contactgegevens SALON DE COIFFURE CATHRINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALON DE COIFFURE CATHRINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALON DE COIFFURE CATHRINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV ALBERT1,266; 1332; RIXENSART (GRAND), België

Telefoon (phone): 26532110 (+32-26532110) 26532110 (+32-26532110)

Fax (fax): +32 (2) 416-98-58 +32 (2) 416-98-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALON DE COIFFURE CATHRINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALON DE COIFFURE CATHRINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALON DE COIFFURE CATHRINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALON DE COIFFURE CATHRINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALON DE COIFFURE CATHRINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALON DE COIFFURE CATHRINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALON DE COIFFURE CATHRINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALON DE COIFFURE CATHRINE
Products information SALON DE COIFFURE CATHRINE

BTW identificatienummer (tax): BE02710845947
Ondernemingsnummer: 5995483398
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALON DE COIFFURE CATHRINE
(Get full report from official database of BE for SALON DE COIFFURE CATHRINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALON DE COIFFURE CATHRINE
Addition kinds of activities for SALON DE COIFFURE CATHRINE

2431. Millwork | Millwork
871100. Engineering diensten | Engineering services
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
35640205. Ventilatieventilatoren: industrieel of commercieel | Ventilating fans: industrial or commercial
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators

Werken bij SALON DE COIFFURE CATHRINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALON DE COIFFURE CATHRINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALON DE COIFFURE CATHRINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALON DE COIFFURE CATHRINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van SALON DE COIFFURE CATHRINE in sociale netwerken
Look for responds of SALON DE COIFFURE CATHRINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALON DE COIFFURE CATHRINE. Laat een reactie achter voor SALON DE COIFFURE CATHRINE. SALON DE COIFFURE CATHRINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALON DE COIFFURE CATHRINE. Leave a respond for SALON DE COIFFURE CATHRINE. SALON DE COIFFURE CATHRINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALON DE COIFFURE CATHRINE op de google maps. Adres en contacten SALON DE COIFFURE CATHRINE
Location of SALON DE COIFFURE CATHRINE on the google maps. Address and contacts of SALON DE COIFFURE CATHRINE

Andere gerelateerde bedrijven als come SALON DE COIFFURE CATHRINE SALON DE COIFFURE CATHRINE: PALOMINO SELLERIE | Harras Network CVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | I. DEYGERS | V.C. ST.AUGUSTIN

Other related companies as SALON DE COIFFURE CATHRINE: PALOMINO SELLERIE | Harras Network CVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | I. DEYGERS | V.C. ST.AUGUSTIN

SALON DE COIFFURE CATHRINE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALON DE COIFFURE CATHRINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710845947. Het bedrijf SALON DE COIFFURE CATHRINE bevindt zich op het adres: AV ALBERT1,266; 1332; RIXENSART (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van SALON DE COIFFURE CATHRINE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALON DE COIFFURE CATHRINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALON DE COIFFURE CATHRINE, openstaande posities, locatie van SALON DE COIFFURE CATHRINE op de kaart.

SALON DE COIFFURE CATHRINE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALON DE COIFFURE CATHRINE, company assigned to the tax number BE02710845947. The company SALON DE COIFFURE CATHRINE is located at the address: AV ALBERT1,266; 1332; RIXENSART (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of SALON DE COIFFURE CATHRINE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SALON DE COIFFURE CATHRINE is not available. You also can look at reviews of SALON DE COIFFURE CATHRINE, open positions, location of SALON DE COIFFURE CATHRINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALON DE COIFFURE CATHRINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALON DE COIFFURE CATHRINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALON DE COIFFURE CATHRINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALON DE COIFFURE CATHRINE, employees, financial statistics.