SALON CHANTAL

Contactgegevens SALON CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALON CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALON CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J VERBIST 1; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 24657698 (+32-24657698) 24657698 (+32-24657698)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALON CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALON CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALON CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALON CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALON CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALON CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALON CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALON CHANTAL
Products information SALON CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALON CHANTAL
(Get full report from official database of BE for SALON CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALON CHANTAL
Addition kinds of activities for SALON CHANTAL

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij SALON CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALON CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALON CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALON CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van SALON CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of SALON CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALON CHANTAL. Laat een reactie achter voor SALON CHANTAL. SALON CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALON CHANTAL. Leave a respond for SALON CHANTAL. SALON CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALON CHANTAL op de google maps. Adres en contacten SALON CHANTAL
Location of SALON CHANTAL on the google maps. Address and contacts of SALON CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SALON CHANTAL SALON CHANTAL: GASTON TUYMANS | NEW PRESTO CLEAN | Diasoltec SPRL | Converslangues | Education International

Other related companies as SALON CHANTAL: GASTON TUYMANS | NEW PRESTO CLEAN | Diasoltec SPRL | Converslangues | Education International

SALON CHANTAL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALON CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf SALON CHANTAL bevindt zich op het adres: RUE J VERBIST 1; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van SALON CHANTAL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALON CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALON CHANTAL, openstaande posities, locatie van SALON CHANTAL op de kaart.

SALON CHANTAL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALON CHANTAL, company assigned to the tax number BE06155883789. The company SALON CHANTAL is located at the address: RUE J VERBIST 1; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of SALON CHANTAL is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SALON CHANTAL is not available. You also can look at reviews of SALON CHANTAL, open positions, location of SALON CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALON CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALON CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALON CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALON CHANTAL, employees, financial statistics.