MAGIC HAIR

Contactgegevens MAGIC HAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGIC HAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGIC HAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD LOUIS METTEWIE 77; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24692160 (+32-24692160) 24692160 (+32-24692160)

Fax (fax): +32 (86) 261-68-89 +32 (86) 261-68-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGIC HAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGIC HAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGIC HAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGIC HAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGIC HAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGIC HAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGIC HAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGIC HAIR
Products information MAGIC HAIR

BTW identificatienummer (tax): BE03334869384
Ondernemingsnummer: 8271850585
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGIC HAIR
(Get full report from official database of BE for MAGIC HAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGIC HAIR
Addition kinds of activities for MAGIC HAIR

737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij MAGIC HAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGIC HAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGIC HAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGIC HAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van MAGIC HAIR in sociale netwerken
Look for responds of MAGIC HAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGIC HAIR. Laat een reactie achter voor MAGIC HAIR. MAGIC HAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGIC HAIR. Leave a respond for MAGIC HAIR. MAGIC HAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGIC HAIR op de google maps. Adres en contacten MAGIC HAIR
Location of MAGIC HAIR on the google maps. Address and contacts of MAGIC HAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGIC HAIR MAGIC HAIR: Lysten Ch | ANDR? QUISSENS | MICHEL HOREMANS | DE REZE | Atma

Other related companies as MAGIC HAIR: Lysten Ch | ANDR? QUISSENS | MICHEL HOREMANS | DE REZE | Atma

MAGIC HAIR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGIC HAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03334869384. Het bedrijf MAGIC HAIR bevindt zich op het adres: BOULEVARD LOUIS METTEWIE 77; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van MAGIC HAIR is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGIC HAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGIC HAIR, openstaande posities, locatie van MAGIC HAIR op de kaart.

MAGIC HAIR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGIC HAIR, company assigned to the tax number BE03334869384. The company MAGIC HAIR is located at the address: BOULEVARD LOUIS METTEWIE 77; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of MAGIC HAIR is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGIC HAIR is not available. You also can look at reviews of MAGIC HAIR, open positions, location of MAGIC HAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGIC HAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGIC HAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGIC HAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGIC HAIR, employees, financial statistics.