FLHOTEL DU CONGRES SPRL

Contactgegevens FLHOTEL DU CONGRES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOTEL DU CONGRES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOTEL DU CONGRES SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Congres 42 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-17-18-90 32-22-17-18-90

Fax (fax): 32-22-17-18-97 32-22-17-18-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOTEL DU CONGRES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOTEL DU CONGRES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOTEL DU CONGRES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOTEL DU CONGRES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOTEL DU CONGRES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOTEL DU CONGRES SPRL
Products information FLHOTEL DU CONGRES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01896484375
Ondernemingsnummer: 8752777099
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLHOTEL DU CONGRES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOTEL DU CONGRES SPRL
(Get full report from official database of BE for FLHOTEL DU CONGRES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOTEL DU CONGRES SPRL
Addition kinds of activities for FLHOTEL DU CONGRES SPRL

346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
24490204. Emmers, emmers, vaten: hout, gecoördineerd | Pails, buckets, vats: wood, coopered
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij FLHOTEL DU CONGRES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOTEL DU CONGRES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van FLHOTEL DU CONGRES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLHOTEL DU CONGRES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Laat een reactie achter voor FLHOTEL DU CONGRES SPRL. FLHOTEL DU CONGRES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOTEL DU CONGRES SPRL. Leave a respond for FLHOTEL DU CONGRES SPRL. FLHOTEL DU CONGRES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOTEL DU CONGRES SPRL op de google maps. Adres en contacten FLHOTEL DU CONGRES SPRL
Location of FLHOTEL DU CONGRES SPRL on the google maps. Address and contacts of FLHOTEL DU CONGRES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOTEL DU CONGRES SPRL FLHOTEL DU CONGRES SPRL: SENDEN & DETHIER | CANNOOT | Tourelle (La) | Aska Engineering BVBA | VERZEKERINGEN DE HAES

Other related companies as FLHOTEL DU CONGRES SPRL: SENDEN & DETHIER | CANNOOT | Tourelle (La) | Aska Engineering BVBA | VERZEKERINGEN DE HAES

FLHOTEL DU CONGRES SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOTEL DU CONGRES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01896484375. Het bedrijf FLHOTEL DU CONGRES SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Congres 42 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLHOTEL DU CONGRES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOTEL DU CONGRES SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOTEL DU CONGRES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOTEL DU CONGRES SPRL, openstaande posities, locatie van FLHOTEL DU CONGRES SPRL op de kaart.

FLHOTEL DU CONGRES SPRL is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHOTEL DU CONGRES SPRL, company assigned to the tax number BE01896484375. The company FLHOTEL DU CONGRES SPRL is located at the address: R. Du Congres 42 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLHOTEL DU CONGRES SPRL were not found.
The main activity of FLHOTEL DU CONGRES SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOTEL DU CONGRES SPRL is not available. You also can look at reviews of FLHOTEL DU CONGRES SPRL, open positions, location of FLHOTEL DU CONGRES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOTEL DU CONGRES SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOTEL DU CONGRES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOTEL DU CONGRES SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOTEL DU CONGRES SPRL, employees, financial statistics.