FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • FLCHATEAU DE LIMELETTE SA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

Contactgegevens FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): R. Charles Dubois 87 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-42-19-99 32-10-42-19-99

Fax (fax): 32-10-41-57-59 32-10-41-57-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHATEAU DE LIMELETTE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHATEAU DE LIMELETTE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHATEAU DE LIMELETTE SA
Products information FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07975769042
Ondernemingsnummer: 7526153564
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLCHATEAU DE LIMELETTE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants, caterers and meal deliveries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHATEAU DE LIMELETTE SA
(Get full report from official database of BE for FLCHATEAU DE LIMELETTE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHATEAU DE LIMELETTE SA
Addition kinds of activities for FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field
35360102. Davits | Davits
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
50230302. gordijnen | Draperies

Werken bij FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Laat een reactie achter voor FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. FLCHATEAU DE LIMELETTE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. Leave a respond for FLCHATEAU DE LIMELETTE SA. FLCHATEAU DE LIMELETTE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHATEAU DE LIMELETTE SA op de google maps. Adres en contacten FLCHATEAU DE LIMELETTE SA
Location of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA on the google maps. Address and contacts of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHATEAU DE LIMELETTE SA FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: R.H.C. RASANTE-ST.LAMBERT | KRISTIAAN CROONEN | DANNY DEMOOR | ECOLE PRIM. COMMUNALE | SONJA DE MEYERE

Other related companies as FLCHATEAU DE LIMELETTE SA: R.H.C. RASANTE-ST.LAMBERT | KRISTIAAN CROONEN | DANNY DEMOOR | ECOLE PRIM. COMMUNALE | SONJA DE MEYERE

FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07975769042. Het bedrijf FLCHATEAU DE LIMELETTE SA bevindt zich op het adres: R. Charles Dubois 87 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants, caterers and meal deliveries. Producten gemaakt in FLCHATEAU DE LIMELETTE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, openstaande posities, locatie van FLCHATEAU DE LIMELETTE SA op de kaart.

FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is a company, that was registered 2000 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, company assigned to the tax number BE07975769042. The company FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is located at the address: R. Charles Dubois 87 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants, caterers and meal deliveries. Products created in FLCHATEAU DE LIMELETTE SA were not found.
The main activity of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA is not available. You also can look at reviews of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, open positions, location of FLCHATEAU DE LIMELETTE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHATEAU DE LIMELETTE SA, employees, financial statistics.