K. & K. CREATION

Contactgegevens K. & K. CREATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. & K. CREATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. & K. CREATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 54; 1702; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24669114 (+32-24669114) 24669114 (+32-24669114)

Fax (fax): +32 (65) 398-52-36 +32 (65) 398-52-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. & K. CREATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. & K. CREATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. & K. CREATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. & K. CREATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. & K. CREATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. & K. CREATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. & K. CREATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. & K. CREATION
Products information K. & K. CREATION

BTW identificatienummer (tax): BE08578094482
Ondernemingsnummer: 7259460449
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. & K. CREATION
(Get full report from official database of BE for K. & K. CREATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. & K. CREATION
Addition kinds of activities for K. & K. CREATION

6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops

Werken bij K. & K. CREATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. & K. CREATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. & K. CREATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. & K. CREATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Magazijnier met heftruckervaring (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een magazijnier met heftruckervaring.

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van K. & K. CREATION in sociale netwerken
Look for responds of K. & K. CREATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. & K. CREATION. Laat een reactie achter voor K. & K. CREATION. K. & K. CREATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. & K. CREATION. Leave a respond for K. & K. CREATION. K. & K. CREATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. & K. CREATION op de google maps. Adres en contacten K. & K. CREATION
Location of K. & K. CREATION on the google maps. Address and contacts of K. & K. CREATION

Andere gerelateerde bedrijven als come K. & K. CREATION K. & K. CREATION: ONZEA | MARIE LOUISE | LEA KALIN | Plas P | VAN KERCKHOVE D

Other related companies as K. & K. CREATION: ONZEA | MARIE LOUISE | LEA KALIN | Plas P | VAN KERCKHOVE D

K. & K. CREATION is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. & K. CREATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08578094482. Het bedrijf K. & K. CREATION bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 54; 1702; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van K. & K. CREATION is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. & K. CREATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. & K. CREATION, openstaande posities, locatie van K. & K. CREATION op de kaart.

K. & K. CREATION is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. & K. CREATION, company assigned to the tax number BE08578094482. The company K. & K. CREATION is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 54; 1702; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of K. & K. CREATION is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of K. & K. CREATION is not available. You also can look at reviews of K. & K. CREATION, open positions, location of K. & K. CREATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. & K. CREATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. & K. CREATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. & K. CREATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. & K. CREATION, employees, financial statistics.