FLLA BUTTE AUX BOIS NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLLA BUTTE AUX BOIS NV
Private companiesEating and Drinking Places • FLLA BUTTE AUX BOIS NV

Contactgegevens FLLA BUTTE AUX BOIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLA BUTTE AUX BOIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLA BUTTE AUX BOIS NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Paalsteenln. 90 3620 Lanaken - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-73-97-70 32-89-73-97-70

Fax (fax): 32-89-72-16-47 32-89-72-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLA BUTTE AUX BOIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLA BUTTE AUX BOIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLA BUTTE AUX BOIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLA BUTTE AUX BOIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLA BUTTE AUX BOIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLA BUTTE AUX BOIS NV
Products information FLLA BUTTE AUX BOIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07447875976
Ondernemingsnummer: 2162078857
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLLA BUTTE AUX BOIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLA BUTTE AUX BOIS NV
(Get full report from official database of BE for FLLA BUTTE AUX BOIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLA BUTTE AUX BOIS NV
Addition kinds of activities for FLLA BUTTE AUX BOIS NV

411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
495999. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
24990807. Polen, hout | Poles, wood
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies

Werken bij FLLA BUTTE AUX BOIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLA BUTTE AUX BOIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van FLLA BUTTE AUX BOIS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLA BUTTE AUX BOIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Laat een reactie achter voor FLLA BUTTE AUX BOIS NV. FLLA BUTTE AUX BOIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLA BUTTE AUX BOIS NV. Leave a respond for FLLA BUTTE AUX BOIS NV. FLLA BUTTE AUX BOIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLA BUTTE AUX BOIS NV op de google maps. Adres en contacten FLLA BUTTE AUX BOIS NV
Location of FLLA BUTTE AUX BOIS NV on the google maps. Address and contacts of FLLA BUTTE AUX BOIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLA BUTTE AUX BOIS NV FLLA BUTTE AUX BOIS NV: JACOBS FRANS | PRIMA PRESSING | PATRICK VAN DROOGENBROECK | BUREAU ASSURANCES DERNIER | G. TOTIN

Other related companies as FLLA BUTTE AUX BOIS NV: JACOBS FRANS | PRIMA PRESSING | PATRICK VAN DROOGENBROECK | BUREAU ASSURANCES DERNIER | G. TOTIN

FLLA BUTTE AUX BOIS NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLA BUTTE AUX BOIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07447875976. Het bedrijf FLLA BUTTE AUX BOIS NV bevindt zich op het adres: Paalsteenln. 90 3620 Lanaken - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLLA BUTTE AUX BOIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLA BUTTE AUX BOIS NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLA BUTTE AUX BOIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLA BUTTE AUX BOIS NV, openstaande posities, locatie van FLLA BUTTE AUX BOIS NV op de kaart.

FLLA BUTTE AUX BOIS NV is a company, that was registered 2001 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLLA BUTTE AUX BOIS NV, company assigned to the tax number BE07447875976. The company FLLA BUTTE AUX BOIS NV is located at the address: Paalsteenln. 90 3620 Lanaken - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLLA BUTTE AUX BOIS NV were not found.
The main activity of FLLA BUTTE AUX BOIS NV is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLA BUTTE AUX BOIS NV is not available. You also can look at reviews of FLLA BUTTE AUX BOIS NV, open positions, location of FLLA BUTTE AUX BOIS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLA BUTTE AUX BOIS NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLA BUTTE AUX BOIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLA BUTTE AUX BOIS NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLA BUTTE AUX BOIS NV, employees, financial statistics.