INGE VAN GOETHEM

Contactgegevens INGE VAN GOETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGE VAN GOETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGE VAN GOETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUSTAAF NEESSTRAAT 15G; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37553796 (+32-37553796) 37553796 (+32-37553796)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGE VAN GOETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGE VAN GOETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGE VAN GOETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGE VAN GOETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGE VAN GOETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGE VAN GOETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGE VAN GOETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGE VAN GOETHEM
Products information INGE VAN GOETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGE VAN GOETHEM
(Get full report from official database of BE for INGE VAN GOETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGE VAN GOETHEM
Addition kinds of activities for INGE VAN GOETHEM

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop

Werken bij INGE VAN GOETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGE VAN GOETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGE VAN GOETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGE VAN GOETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van INGE VAN GOETHEM in sociale netwerken
Look for responds of INGE VAN GOETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGE VAN GOETHEM. Laat een reactie achter voor INGE VAN GOETHEM. INGE VAN GOETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGE VAN GOETHEM. Leave a respond for INGE VAN GOETHEM. INGE VAN GOETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGE VAN GOETHEM op de google maps. Adres en contacten INGE VAN GOETHEM
Location of INGE VAN GOETHEM on the google maps. Address and contacts of INGE VAN GOETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come INGE VAN GOETHEM INGE VAN GOETHEM: LEERS WILLY | HENK VERCRUYSSE | D.M.W. Constructies BVBA | THIERRY DELSEMME | KRIS DE VRIESE

Other related companies as INGE VAN GOETHEM: LEERS WILLY | HENK VERCRUYSSE | D.M.W. Constructies BVBA | THIERRY DELSEMME | KRIS DE VRIESE

INGE VAN GOETHEM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGE VAN GOETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf INGE VAN GOETHEM bevindt zich op het adres: GUSTAAF NEESSTRAAT 15G; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van INGE VAN GOETHEM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGE VAN GOETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGE VAN GOETHEM, openstaande posities, locatie van INGE VAN GOETHEM op de kaart.

INGE VAN GOETHEM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGE VAN GOETHEM, company assigned to the tax number BE04030578613. The company INGE VAN GOETHEM is located at the address: GUSTAAF NEESSTRAAT 15G; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of INGE VAN GOETHEM is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INGE VAN GOETHEM is not available. You also can look at reviews of INGE VAN GOETHEM, open positions, location of INGE VAN GOETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGE VAN GOETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGE VAN GOETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGE VAN GOETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGE VAN GOETHEM, employees, financial statistics.