FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

Contactgegevens FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelstr. 82 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-48-31-81 32-93-48-31-81

Fax (fax): 32-93-48-09-21 32-93-48-09-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA
Products information FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03379089355
Ondernemingsnummer: 9011505126
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Travel agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA
(Get full report from official database of BE for FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA
Addition kinds of activities for FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
40119903. Stoomrails | Steam railroads
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
94310401. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, federale overheid | Administration of public health programs, federal government

Werken bij FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Laat een reactie achter voor FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. Leave a respond for FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA. FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA op de google maps. Adres en contacten FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA
Location of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA on the google maps. Address and contacts of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: MAISON GREEN TIME | HAUT-FAYS SPORT | JEAN-MICHEL HARDY | Meat-Food International SA | BILLEN MUZIEKHANDEL

Other related companies as FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA: MAISON GREEN TIME | HAUT-FAYS SPORT | JEAN-MICHEL HARDY | Meat-Food International SA | BILLEN MUZIEKHANDEL

FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379089355. Het bedrijf FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA bevindt zich op het adres: Krekelstr. 82 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Travel agencies. Producten gemaakt in FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, openstaande posities, locatie van FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA op de kaart.

FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, company assigned to the tax number BE03379089355. The company FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is located at the address: Krekelstr. 82 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Travel agencies. Products created in FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA were not found.
The main activity of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA is not available. You also can look at reviews of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, open positions, location of FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREIZEN DE STRIJCKER BVBA, employees, financial statistics.