HAIRCLUB DIRK DE WITTE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • HAIRCLUB DIRK DE WITTE
Private companiesUnited States Postal Service • HAIRCLUB DIRK DE WITTE

Contactgegevens HAIRCLUB DIRK DE WITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRCLUB DIRK DE WITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRCLUB DIRK DE WITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 67; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11554755 (+32-11554755) 11554755 (+32-11554755)

Fax (fax): +32 (83) 930-63-67 +32 (83) 930-63-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRCLUB DIRK DE WITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRCLUB DIRK DE WITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRCLUB DIRK DE WITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRCLUB DIRK DE WITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRCLUB DIRK DE WITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRCLUB DIRK DE WITTE
Products information HAIRCLUB DIRK DE WITTE

BTW identificatienummer (tax): BE07965332031
Ondernemingsnummer: 8581390380
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRCLUB DIRK DE WITTE
(Get full report from official database of BE for HAIRCLUB DIRK DE WITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRCLUB DIRK DE WITTE
Addition kinds of activities for HAIRCLUB DIRK DE WITTE

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
28510300. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij HAIRCLUB DIRK DE WITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRCLUB DIRK DE WITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van HAIRCLUB DIRK DE WITTE in sociale netwerken
Look for responds of HAIRCLUB DIRK DE WITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Laat een reactie achter voor HAIRCLUB DIRK DE WITTE. HAIRCLUB DIRK DE WITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRCLUB DIRK DE WITTE. Leave a respond for HAIRCLUB DIRK DE WITTE. HAIRCLUB DIRK DE WITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRCLUB DIRK DE WITTE op de google maps. Adres en contacten HAIRCLUB DIRK DE WITTE
Location of HAIRCLUB DIRK DE WITTE on the google maps. Address and contacts of HAIRCLUB DIRK DE WITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRCLUB DIRK DE WITTE HAIRCLUB DIRK DE WITTE: CITIBANK | Beeckman P | Angelopoulos | FLAMINGO'S NIJLEN VC | Photo One

Other related companies as HAIRCLUB DIRK DE WITTE: CITIBANK | Beeckman P | Angelopoulos | FLAMINGO'S NIJLEN VC | Photo One

HAIRCLUB DIRK DE WITTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRCLUB DIRK DE WITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07965332031. Het bedrijf HAIRCLUB DIRK DE WITTE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 67; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 301,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu..
De hoofdactiviteit van HAIRCLUB DIRK DE WITTE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRCLUB DIRK DE WITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRCLUB DIRK DE WITTE, openstaande posities, locatie van HAIRCLUB DIRK DE WITTE op de kaart.

HAIRCLUB DIRK DE WITTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRCLUB DIRK DE WITTE, company assigned to the tax number BE07965332031. The company HAIRCLUB DIRK DE WITTE is located at the address: KERKSTRAAT 67; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 301,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu..
The main activity of HAIRCLUB DIRK DE WITTE is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRCLUB DIRK DE WITTE is not available. You also can look at reviews of HAIRCLUB DIRK DE WITTE, open positions, location of HAIRCLUB DIRK DE WITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRCLUB DIRK DE WITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRCLUB DIRK DE WITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRCLUB DIRK DE WITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRCLUB DIRK DE WITTE, employees, financial statistics.