FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLETS ROBERT BRAIVE SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

Contactgegevens FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Darchis 27 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-23-24-71 32-42-23-24-71

Fax (fax): 32-42-23-36-06 32-42-23-36-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETS ROBERT BRAIVE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETS ROBERT BRAIVE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETS ROBERT BRAIVE SPRL
Products information FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06830993652
Ondernemingsnummer: 7216339111
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLETS ROBERT BRAIVE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Sale of Navarre desig. of origin wines. Young & crianza red wines. Family winery. Own vineyards.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETS ROBERT BRAIVE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETS ROBERT BRAIVE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETS ROBERT BRAIVE SPRL
Addition kinds of activities for FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
51590403. Woltoppen | Wool tops
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets

Werken bij FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

 • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

 • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

 • Jobstudent (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Technische specialisten (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

 • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

 • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

  Type: Flexijob

  Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

 • Kelner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: LA MIMOSA

  Type: Flexijob

  Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Laat een reactie achter voor FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. FLETS ROBERT BRAIVE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. Leave a respond for FLETS ROBERT BRAIVE SPRL. FLETS ROBERT BRAIVE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETS ROBERT BRAIVE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETS ROBERT BRAIVE SPRL
Location of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETS ROBERT BRAIVE SPRL FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: BLAUW WIT '69 GENENBOS | FR?D?RIC WUILLAUME | Bibersztejn | DE REYNGAARD | ARIANE PECHEUR

Other related companies as FLETS ROBERT BRAIVE SPRL: BLAUW WIT '69 GENENBOS | FR?D?RIC WUILLAUME | Bibersztejn | DE REYNGAARD | ARIANE PECHEUR

FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06830993652. Het bedrijf FLETS ROBERT BRAIVE SPRL bevindt zich op het adres: R. Darchis 27 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Sale of Navarre desig. of origin wines. Young & crianza red wines. Family winery. Own vineyards.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLETS ROBERT BRAIVE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, openstaande posities, locatie van FLETS ROBERT BRAIVE SPRL op de kaart.

FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, company assigned to the tax number BE06830993652. The company FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is located at the address: R. Darchis 27 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Sale of Navarre desig. of origin wines. Young & crianza red wines. Family winery. Own vineyards.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLETS ROBERT BRAIVE SPRL were not found.
The main activity of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, open positions, location of FLETS ROBERT BRAIVE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETS ROBERT BRAIVE SPRL, employees, financial statistics.