HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • HAARSTUDIO YVONNE HEEREN
Private companiesNonclassifiable Establishments • HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

Contactgegevens HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRASSE 53; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87740091 (+32-87740091) 87740091 (+32-87740091)

Fax (fax): +32 (58) 720-13-48 +32 (58) 720-13-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAARSTUDIO YVONNE HEEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAARSTUDIO YVONNE HEEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAARSTUDIO YVONNE HEEREN
Products information HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07233367919
Ondernemingsnummer: 8692077636
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAARSTUDIO YVONNE HEEREN
(Get full report from official database of BE for HAARSTUDIO YVONNE HEEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAARSTUDIO YVONNE HEEREN
Addition kinds of activities for HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
36990302. Vlucht simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Flight simulators (training aids), electronic
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN in sociale netwerken
Look for responds of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Laat een reactie achter voor HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. HAARSTUDIO YVONNE HEEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. Leave a respond for HAARSTUDIO YVONNE HEEREN. HAARSTUDIO YVONNE HEEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAARSTUDIO YVONNE HEEREN op de google maps. Adres en contacten HAARSTUDIO YVONNE HEEREN
Location of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN on the google maps. Address and contacts of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come HAARSTUDIO YVONNE HEEREN HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: Deliège | HAARWERKEN J. SMEDTS BVBA-SPRL | Breugelmans Tim | Paul Theyskens | W.T.S. AG

Other related companies as HAARSTUDIO YVONNE HEEREN: Deliège | HAARWERKEN J. SMEDTS BVBA-SPRL | Breugelmans Tim | Paul Theyskens | W.T.S. AG

HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233367919. Het bedrijf HAARSTUDIO YVONNE HEEREN bevindt zich op het adres: BERGSTRASSE 53; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, openstaande posities, locatie van HAARSTUDIO YVONNE HEEREN op de kaart.

HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, company assigned to the tax number BE07233367919. The company HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is located at the address: BERGSTRASSE 53; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN is not available. You also can look at reviews of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, open positions, location of HAARSTUDIO YVONNE HEEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAARSTUDIO YVONNE HEEREN, employees, financial statistics.