FLAUTOCARS LEROY SA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLAUTOCARS LEROY SA
Private companiesEating and Drinking Places • FLAUTOCARS LEROY SA

Contactgegevens FLAUTOCARS LEROY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAUTOCARS LEROY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAUTOCARS LEROY SA

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Grand Chemin 260 7531 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-54-62-86 32-69-54-62-86

Fax (fax): 32-69-54-70-75 32-69-54-70-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAUTOCARS LEROY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAUTOCARS LEROY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAUTOCARS LEROY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAUTOCARS LEROY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAUTOCARS LEROY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAUTOCARS LEROY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAUTOCARS LEROY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAUTOCARS LEROY SA
Products information FLAUTOCARS LEROY SA

BTW identificatienummer (tax): BE02856689453
Ondernemingsnummer: 1670989990
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLAUTOCARS LEROY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Coaches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAUTOCARS LEROY SA
(Get full report from official database of BE for FLAUTOCARS LEROY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAUTOCARS LEROY SA
Addition kinds of activities for FLAUTOCARS LEROY SA

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
51690201. Acetyleen | Acetylene

Werken bij FLAUTOCARS LEROY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAUTOCARS LEROY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAUTOCARS LEROY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAUTOCARS LEROY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van FLAUTOCARS LEROY SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAUTOCARS LEROY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAUTOCARS LEROY SA. Laat een reactie achter voor FLAUTOCARS LEROY SA. FLAUTOCARS LEROY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAUTOCARS LEROY SA. Leave a respond for FLAUTOCARS LEROY SA. FLAUTOCARS LEROY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAUTOCARS LEROY SA op de google maps. Adres en contacten FLAUTOCARS LEROY SA
Location of FLAUTOCARS LEROY SA on the google maps. Address and contacts of FLAUTOCARS LEROY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAUTOCARS LEROY SA FLAUTOCARS LEROY SA: RHINO WEB DESIGN | INSTITUUT AFRODITE | Decolin | De Harenne C.A. | AU BON ACCUEIL

Other related companies as FLAUTOCARS LEROY SA: RHINO WEB DESIGN | INSTITUUT AFRODITE | Decolin | De Harenne C.A. | AU BON ACCUEIL

FLAUTOCARS LEROY SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAUTOCARS LEROY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856689453. Het bedrijf FLAUTOCARS LEROY SA bevindt zich op het adres: Grand Chemin 260 7531 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Coaches. Producten gemaakt in FLAUTOCARS LEROY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAUTOCARS LEROY SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAUTOCARS LEROY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAUTOCARS LEROY SA, openstaande posities, locatie van FLAUTOCARS LEROY SA op de kaart.

FLAUTOCARS LEROY SA is a company, that was registered 1995 in Tournai region, Belgium. Full name of company is FLAUTOCARS LEROY SA, company assigned to the tax number BE02856689453. The company FLAUTOCARS LEROY SA is located at the address: Grand Chemin 260 7531 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Coaches. Products created in FLAUTOCARS LEROY SA were not found.
The main activity of FLAUTOCARS LEROY SA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAUTOCARS LEROY SA is not available. You also can look at reviews of FLAUTOCARS LEROY SA, open positions, location of FLAUTOCARS LEROY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAUTOCARS LEROY SA, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAUTOCARS LEROY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAUTOCARS LEROY SA, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAUTOCARS LEROY SA, employees, financial statistics.