FLCETELEM SERVICES GIE

Contactgegevens FLCETELEM SERVICES GIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCETELEM SERVICES GIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCETELEM SERVICES GIE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Boulevard Anspach 1 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-50-16-50 32-22-50-16-50

Fax (fax): 32-22-50-16-19 32-22-50-16-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCETELEM SERVICES GIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCETELEM SERVICES GIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCETELEM SERVICES GIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCETELEM SERVICES GIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCETELEM SERVICES GIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCETELEM SERVICES GIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCETELEM SERVICES GIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCETELEM SERVICES GIE
Products information FLCETELEM SERVICES GIE

BTW identificatienummer (tax): BE01285369873
Ondernemingsnummer: 1381774902
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLCETELEM SERVICES GIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computer engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCETELEM SERVICES GIE
(Get full report from official database of BE for FLCETELEM SERVICES GIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCETELEM SERVICES GIE
Addition kinds of activities for FLCETELEM SERVICES GIE

239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
50910706. Zeilboten | Sailboats
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
70339902. Camping | Campsite
94410403. Administratie van sociale en mannelijke programma's, provincie overheid | Administration of social and manpower programs, county government

Werken bij FLCETELEM SERVICES GIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCETELEM SERVICES GIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCETELEM SERVICES GIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCETELEM SERVICES GIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van FLCETELEM SERVICES GIE in sociale netwerken
Look for responds of FLCETELEM SERVICES GIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCETELEM SERVICES GIE. Laat een reactie achter voor FLCETELEM SERVICES GIE. FLCETELEM SERVICES GIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCETELEM SERVICES GIE. Leave a respond for FLCETELEM SERVICES GIE. FLCETELEM SERVICES GIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCETELEM SERVICES GIE op de google maps. Adres en contacten FLCETELEM SERVICES GIE
Location of FLCETELEM SERVICES GIE on the google maps. Address and contacts of FLCETELEM SERVICES GIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCETELEM SERVICES GIE FLCETELEM SERVICES GIE: FLGEYSEN HANDELSONDERNEMING BVBA | CAPELLI | PATRICK MICHEL | HUBO | Sportlokaal

Other related companies as FLCETELEM SERVICES GIE: FLGEYSEN HANDELSONDERNEMING BVBA | CAPELLI | PATRICK MICHEL | HUBO | Sportlokaal

FLCETELEM SERVICES GIE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCETELEM SERVICES GIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01285369873. Het bedrijf FLCETELEM SERVICES GIE bevindt zich op het adres: Boulevard Anspach 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computer engineering. Producten gemaakt in FLCETELEM SERVICES GIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCETELEM SERVICES GIE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCETELEM SERVICES GIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCETELEM SERVICES GIE, openstaande posities, locatie van FLCETELEM SERVICES GIE op de kaart.

FLCETELEM SERVICES GIE is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCETELEM SERVICES GIE, company assigned to the tax number BE01285369873. The company FLCETELEM SERVICES GIE is located at the address: Boulevard Anspach 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computer engineering. Products created in FLCETELEM SERVICES GIE were not found.
The main activity of FLCETELEM SERVICES GIE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCETELEM SERVICES GIE is not available. You also can look at reviews of FLCETELEM SERVICES GIE, open positions, location of FLCETELEM SERVICES GIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCETELEM SERVICES GIE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCETELEM SERVICES GIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCETELEM SERVICES GIE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCETELEM SERVICES GIE, employees, financial statistics.