FLCERVO ENGINEERING BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLCERVO ENGINEERING BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLCERVO ENGINEERING BVBA

Contactgegevens FLCERVO ENGINEERING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCERVO ENGINEERING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCERVO ENGINEERING BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kapucinessenstraat 19 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-14-42 32-32-31-14-42

Fax (fax): 32-32-31-16-14 32-32-31-16-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCERVO ENGINEERING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCERVO ENGINEERING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCERVO ENGINEERING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCERVO ENGINEERING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCERVO ENGINEERING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCERVO ENGINEERING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCERVO ENGINEERING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCERVO ENGINEERING BVBA
Products information FLCERVO ENGINEERING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02986053466
Ondernemingsnummer: 3275817871
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLCERVO ENGINEERING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quality control and certification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCERVO ENGINEERING BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCERVO ENGINEERING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCERVO ENGINEERING BVBA
Addition kinds of activities for FLCERVO ENGINEERING BVBA

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
20460403. hydrol | Hydrol
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel

Werken bij FLCERVO ENGINEERING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCERVO ENGINEERING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCERVO ENGINEERING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCERVO ENGINEERING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van FLCERVO ENGINEERING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCERVO ENGINEERING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCERVO ENGINEERING BVBA. Laat een reactie achter voor FLCERVO ENGINEERING BVBA. FLCERVO ENGINEERING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCERVO ENGINEERING BVBA. Leave a respond for FLCERVO ENGINEERING BVBA. FLCERVO ENGINEERING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCERVO ENGINEERING BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCERVO ENGINEERING BVBA
Location of FLCERVO ENGINEERING BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCERVO ENGINEERING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCERVO ENGINEERING BVBA FLCERVO ENGINEERING BVBA: Fortis Bank NV/SA | WILLY VAN DEN BOSSCHE | Institut Saint-Fran?ois | CLAUDINE CHARLIER | GERT CLEYS

Other related companies as FLCERVO ENGINEERING BVBA: Fortis Bank NV/SA | WILLY VAN DEN BOSSCHE | Institut Saint-Fran?ois | CLAUDINE CHARLIER | GERT CLEYS

FLCERVO ENGINEERING BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCERVO ENGINEERING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02986053466. Het bedrijf FLCERVO ENGINEERING BVBA bevindt zich op het adres: Kapucinessenstraat 19 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quality control and certification. Producten gemaakt in FLCERVO ENGINEERING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCERVO ENGINEERING BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCERVO ENGINEERING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCERVO ENGINEERING BVBA, openstaande posities, locatie van FLCERVO ENGINEERING BVBA op de kaart.

FLCERVO ENGINEERING BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCERVO ENGINEERING BVBA, company assigned to the tax number BE02986053466. The company FLCERVO ENGINEERING BVBA is located at the address: Kapucinessenstraat 19 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quality control and certification. Products created in FLCERVO ENGINEERING BVBA were not found.
The main activity of FLCERVO ENGINEERING BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCERVO ENGINEERING BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCERVO ENGINEERING BVBA, open positions, location of FLCERVO ENGINEERING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCERVO ENGINEERING BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCERVO ENGINEERING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCERVO ENGINEERING BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCERVO ENGINEERING BVBA, employees, financial statistics.