DANIELLE COLLON

Contactgegevens DANIELLE COLLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIELLE COLLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIELLE COLLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MتLةE 4; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 81877722 (+32-81877722) 81877722 (+32-81877722)

Fax (fax): +32 (67) 368-28-35 +32 (67) 368-28-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIELLE COLLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIELLE COLLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIELLE COLLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIELLE COLLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIELLE COLLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIELLE COLLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIELLE COLLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIELLE COLLON
Products information DANIELLE COLLON

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIELLE COLLON
(Get full report from official database of BE for DANIELLE COLLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIELLE COLLON
Addition kinds of activities for DANIELLE COLLON

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
28340401. Antihistaminepreparaten | Antihistamine preparations
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal

Werken bij DANIELLE COLLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIELLE COLLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIELLE COLLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIELLE COLLON. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van DANIELLE COLLON in sociale netwerken
Look for responds of DANIELLE COLLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIELLE COLLON. Laat een reactie achter voor DANIELLE COLLON. DANIELLE COLLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIELLE COLLON. Leave a respond for DANIELLE COLLON. DANIELLE COLLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIELLE COLLON op de google maps. Adres en contacten DANIELLE COLLON
Location of DANIELLE COLLON on the google maps. Address and contacts of DANIELLE COLLON

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIELLE COLLON DANIELLE COLLON: A-SERVICE | VAN IMMERSEEL | Jean | REYNAERS MARC | VAN STEENHUYSE

Other related companies as DANIELLE COLLON: A-SERVICE | VAN IMMERSEEL | Jean | REYNAERS MARC | VAN STEENHUYSE

DANIELLE COLLON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIELLE COLLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf DANIELLE COLLON bevindt zich op het adres: RUE DE LA MتLةE 4; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van DANIELLE COLLON is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIELLE COLLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIELLE COLLON, openstaande posities, locatie van DANIELLE COLLON op de kaart.

DANIELLE COLLON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIELLE COLLON, company assigned to the tax number BE01558929443. The company DANIELLE COLLON is located at the address: RUE DE LA MتLةE 4; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of DANIELLE COLLON is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIELLE COLLON is not available. You also can look at reviews of DANIELLE COLLON, open positions, location of DANIELLE COLLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIELLE COLLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIELLE COLLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIELLE COLLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIELLE COLLON, employees, financial statistics.