COIFFURE WALTER

Contactgegevens COIFFURE WALTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE WALTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE WALTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRESIDENT ROOSEVELTPLEIN 4; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56223981 (+32-56223981) 56223981 (+32-56223981)

Fax (fax): +32 (50) 784-81-59 +32 (50) 784-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE WALTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE WALTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE WALTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE WALTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE WALTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE WALTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE WALTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE WALTER
Products information COIFFURE WALTER

BTW identificatienummer (tax): BE05567565917
Ondernemingsnummer: 2797637939
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE WALTER
(Get full report from official database of BE for COIFFURE WALTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE WALTER
Addition kinds of activities for COIFFURE WALTER

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
51490303. Fruit schil | Fruit peel

Werken bij COIFFURE WALTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE WALTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE WALTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE WALTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van COIFFURE WALTER in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE WALTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE WALTER. Laat een reactie achter voor COIFFURE WALTER. COIFFURE WALTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE WALTER. Leave a respond for COIFFURE WALTER. COIFFURE WALTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE WALTER op de google maps. Adres en contacten COIFFURE WALTER
Location of COIFFURE WALTER on the google maps. Address and contacts of COIFFURE WALTER

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE WALTER COIFFURE WALTER: Spagim SPRL | ELDI | LE TOIT | DOMINIQUE GEVAERT | BIJ BETTY

Other related companies as COIFFURE WALTER: Spagim SPRL | ELDI | LE TOIT | DOMINIQUE GEVAERT | BIJ BETTY

COIFFURE WALTER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE WALTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567565917. Het bedrijf COIFFURE WALTER bevindt zich op het adres: PRESIDENT ROOSEVELTPLEIN 4; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE WALTER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE WALTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE WALTER, openstaande posities, locatie van COIFFURE WALTER op de kaart.

COIFFURE WALTER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE WALTER, company assigned to the tax number BE05567565917. The company COIFFURE WALTER is located at the address: PRESIDENT ROOSEVELTPLEIN 4; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE WALTER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE WALTER is not available. You also can look at reviews of COIFFURE WALTER, open positions, location of COIFFURE WALTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE WALTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE WALTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE WALTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE WALTER, employees, financial statistics.