COIFFURE VةRONIQUE

Contactgegevens COIFFURE VةRONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE VةRONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE VةRONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE GEORGES-MONGIN 14; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 61501460 (+32-61501460) 61501460 (+32-61501460)

Fax (fax): +32 (13) 601-31-74 +32 (13) 601-31-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE VةRONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE VةRONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE VةRONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE VةRONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE VةRONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE VةRONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE VةRONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE VةRONIQUE
Products information COIFFURE VةRONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06685699462
Ondernemingsnummer: 8643188476
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE VةRONIQUE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE VةRONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE VةRONIQUE
Addition kinds of activities for COIFFURE VةRONIQUE

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
08110000. Houtwegen | Timber tracts
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
34431000. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
51729901. Ruwe olie | Crude oil

Werken bij COIFFURE VةRONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE VةRONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE VةRONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE VةRONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE VةRONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE VةRONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE VةRONIQUE. Laat een reactie achter voor COIFFURE VةRONIQUE. COIFFURE VةRONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE VةRONIQUE. Leave a respond for COIFFURE VةRONIQUE. COIFFURE VةRONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE VةRONIQUE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE VةRONIQUE
Location of COIFFURE VةRONIQUE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE VةRONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE VةRONIQUE COIFFURE VةRONIQUE: ROGER GUSBIN | KLEIN VELDEKEN | Lumière et Son Location | WILMS | M.K.D. Coatings SPRL

Other related companies as COIFFURE VةRONIQUE: ROGER GUSBIN | KLEIN VELDEKEN | Lumière et Son Location | WILMS | M.K.D. Coatings SPRL

COIFFURE VةRONIQUE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE VةRONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06685699462. Het bedrijf COIFFURE VةRONIQUE bevindt zich op het adres: PLACE GEORGES-MONGIN 14; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE VةRONIQUE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE VةRONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE VةRONIQUE, openstaande posities, locatie van COIFFURE VةRONIQUE op de kaart.

COIFFURE VةRONIQUE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE VةRONIQUE, company assigned to the tax number BE06685699462. The company COIFFURE VةRONIQUE is located at the address: PLACE GEORGES-MONGIN 14; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 286,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE VةRONIQUE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE VةRONIQUE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE VةRONIQUE, open positions, location of COIFFURE VةRONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE VةRONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE VةRONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE VةRONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE VةRONIQUE, employees, financial statistics.