COIFFURE ROSE-MARIE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • COIFFURE ROSE-MARIE
Private companiesFurniture and Fixtures • COIFFURE ROSE-MARIE

Contactgegevens COIFFURE ROSE-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ROSE-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ROSE-MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOMPVELDSTRAAT 27; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89715373 (+32-89715373) 89715373 (+32-89715373)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ROSE-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ROSE-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ROSE-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ROSE-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ROSE-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ROSE-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ROSE-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ROSE-MARIE
Products information COIFFURE ROSE-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ROSE-MARIE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ROSE-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ROSE-MARIE
Addition kinds of activities for COIFFURE ROSE-MARIE

28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory

Werken bij COIFFURE ROSE-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ROSE-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ROSE-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ROSE-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ROSE-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ROSE-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ROSE-MARIE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ROSE-MARIE. COIFFURE ROSE-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ROSE-MARIE. Leave a respond for COIFFURE ROSE-MARIE. COIFFURE ROSE-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ROSE-MARIE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ROSE-MARIE
Location of COIFFURE ROSE-MARIE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ROSE-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ROSE-MARIE COIFFURE ROSE-MARIE: ACCOSOFT | BLUE JAYS JODOIGNE | Rombouts R | PRIKKEBOL | J. LE COCQ DE PLETINCX

Other related companies as COIFFURE ROSE-MARIE: ACCOSOFT | BLUE JAYS JODOIGNE | Rombouts R | PRIKKEBOL | J. LE COCQ DE PLETINCX

COIFFURE ROSE-MARIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ROSE-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf COIFFURE ROSE-MARIE bevindt zich op het adres: KOMPVELDSTRAAT 27; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ROSE-MARIE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ROSE-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ROSE-MARIE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ROSE-MARIE op de kaart.

COIFFURE ROSE-MARIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ROSE-MARIE, company assigned to the tax number BE08598419189. The company COIFFURE ROSE-MARIE is located at the address: KOMPVELDSTRAAT 27; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ROSE-MARIE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ROSE-MARIE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ROSE-MARIE, open positions, location of COIFFURE ROSE-MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ROSE-MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ROSE-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ROSE-MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ROSE-MARIE, employees, financial statistics.