COIFFURE RANSY

Contactgegevens COIFFURE RANSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE RANSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE RANSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMBERTZ 46; 4840; WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87881421 (+32-87881421) 87881421 (+32-87881421)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE RANSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE RANSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE RANSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE RANSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE RANSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE RANSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE RANSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE RANSY
Products information COIFFURE RANSY

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE RANSY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE RANSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE RANSY
Addition kinds of activities for COIFFURE RANSY

514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant

Werken bij COIFFURE RANSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE RANSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE RANSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE RANSY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van COIFFURE RANSY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE RANSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE RANSY. Laat een reactie achter voor COIFFURE RANSY. COIFFURE RANSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE RANSY. Leave a respond for COIFFURE RANSY. COIFFURE RANSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE RANSY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE RANSY
Location of COIFFURE RANSY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE RANSY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE RANSY COIFFURE RANSY: Anto B.V.B.A. | CRASSON RENE & ROBERT | DE BONDT ZEEVISHANDEL | CONTAINERPARK OOSTENDE | Gillis K

Other related companies as COIFFURE RANSY: Anto B.V.B.A. | CRASSON RENE & ROBERT | DE BONDT ZEEVISHANDEL | CONTAINERPARK OOSTENDE | Gillis K

COIFFURE RANSY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE RANSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf COIFFURE RANSY bevindt zich op het adres: RUE LAMBERTZ 46; 4840; WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE RANSY is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE RANSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE RANSY, openstaande posities, locatie van COIFFURE RANSY op de kaart.

COIFFURE RANSY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE RANSY, company assigned to the tax number BE09737426757. The company COIFFURE RANSY is located at the address: RUE LAMBERTZ 46; 4840; WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE RANSY is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE RANSY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE RANSY, open positions, location of COIFFURE RANSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE RANSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE RANSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE RANSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE RANSY, employees, financial statistics.