COIFFURE NANCY

Contactgegevens COIFFURE NANCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE NANCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE NANCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANZEVELD 9; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50814160 (+32-50814160) 50814160 (+32-50814160)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE NANCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE NANCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE NANCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE NANCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE NANCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE NANCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE NANCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE NANCY
Products information COIFFURE NANCY

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE NANCY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE NANCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE NANCY
Addition kinds of activities for COIFFURE NANCY

209901. stropen | Syrups
24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
36129902. Verzadigbare reactoren | Saturable reactors
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
62110105. Nota makelaars | Note brokers

Werken bij COIFFURE NANCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE NANCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE NANCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE NANCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van COIFFURE NANCY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE NANCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE NANCY. Laat een reactie achter voor COIFFURE NANCY. COIFFURE NANCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE NANCY. Leave a respond for COIFFURE NANCY. COIFFURE NANCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE NANCY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE NANCY
Location of COIFFURE NANCY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE NANCY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE NANCY COIFFURE NANCY: FLNEW TEXCONTROL BVBA | Vennootschap voor het Behoud van Historische Gebouwen NV | DANNY VANDERMEERSCH | Truyen L | Peeters Marc & Boonen Michael

Other related companies as COIFFURE NANCY: FLNEW TEXCONTROL BVBA | Vennootschap voor het Behoud van Historische Gebouwen NV | DANNY VANDERMEERSCH | Truyen L | Peeters Marc & Boonen Michael

COIFFURE NANCY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE NANCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf COIFFURE NANCY bevindt zich op het adres: GANZEVELD 9; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE NANCY is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE NANCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE NANCY, openstaande posities, locatie van COIFFURE NANCY op de kaart.

COIFFURE NANCY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE NANCY, company assigned to the tax number BE03503784179. The company COIFFURE NANCY is located at the address: GANZEVELD 9; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE NANCY is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE NANCY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE NANCY, open positions, location of COIFFURE NANCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE NANCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE NANCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE NANCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE NANCY, employees, financial statistics.