FLVDF PRODUCTS BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLVDF PRODUCTS BVBA

Contactgegevens FLVDF PRODUCTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVDF PRODUCTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVDF PRODUCTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nazarethsesteenweg 22 9770 Kruishoutem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-66-00-68 32-93-66-00-68

Fax (fax): 32-93-66-00-72 32-93-66-00-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVDF PRODUCTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVDF PRODUCTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVDF PRODUCTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVDF PRODUCTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVDF PRODUCTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVDF PRODUCTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVDF PRODUCTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVDF PRODUCTS BVBA
Products information FLVDF PRODUCTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05411834716
Ondernemingsnummer: 5279724121
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLVDF PRODUCTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hygiene and beauty articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVDF PRODUCTS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVDF PRODUCTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVDF PRODUCTS BVBA
Addition kinds of activities for FLVDF PRODUCTS BVBA

331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
17940000. Uitboren | Excavation work
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
45810102. Luchthaven hangar verhuur | Airport hangar rental
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
50850103. Doos schudt | Box shooks
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies
87330101. Bacteriologisch onderzoek | Bacteriological research
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij FLVDF PRODUCTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVDF PRODUCTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVDF PRODUCTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVDF PRODUCTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van FLVDF PRODUCTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVDF PRODUCTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVDF PRODUCTS BVBA. Laat een reactie achter voor FLVDF PRODUCTS BVBA. FLVDF PRODUCTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVDF PRODUCTS BVBA. Leave a respond for FLVDF PRODUCTS BVBA. FLVDF PRODUCTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVDF PRODUCTS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVDF PRODUCTS BVBA
Location of FLVDF PRODUCTS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVDF PRODUCTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVDF PRODUCTS BVBA FLVDF PRODUCTS BVBA: Wafelbakkerij Paredis | Abramski Joanna | CARROSSERIE DELHAYE | HENDRIK DEWAGTERE | THIERRY LEMINEUR

Other related companies as FLVDF PRODUCTS BVBA: Wafelbakkerij Paredis | Abramski Joanna | CARROSSERIE DELHAYE | HENDRIK DEWAGTERE | THIERRY LEMINEUR

FLVDF PRODUCTS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVDF PRODUCTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411834716. Het bedrijf FLVDF PRODUCTS BVBA bevindt zich op het adres: Nazarethsesteenweg 22 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hygiene and beauty articles. Producten gemaakt in FLVDF PRODUCTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVDF PRODUCTS BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVDF PRODUCTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVDF PRODUCTS BVBA, openstaande posities, locatie van FLVDF PRODUCTS BVBA op de kaart.

FLVDF PRODUCTS BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVDF PRODUCTS BVBA, company assigned to the tax number BE05411834716. The company FLVDF PRODUCTS BVBA is located at the address: Nazarethsesteenweg 22 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hygiene and beauty articles. Products created in FLVDF PRODUCTS BVBA were not found.
The main activity of FLVDF PRODUCTS BVBA is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVDF PRODUCTS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVDF PRODUCTS BVBA, open positions, location of FLVDF PRODUCTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVDF PRODUCTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVDF PRODUCTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVDF PRODUCTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVDF PRODUCTS BVBA, employees, financial statistics.