FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

Contactgegevens FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

Regio (region): Anderlecht, België

Adres (address): R. D'Anderlecht 178 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-13-19-09 32-25-13-19-09

Fax (fax): 32-25-02-64-72 32-25-02-64-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL
Products information FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06247619628
Ondernemingsnummer: 6514312744
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Child-care items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL
(Get full report from official database of BE for FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL
Addition kinds of activities for FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
28699912. Chloroform | Chloroform
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
52110506. Zand en grind | Sand and gravel

Werken bij FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Laat een reactie achter voor FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. Leave a respond for FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL. FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL op de google maps. Adres en contacten FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL
Location of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL on the google maps. Address and contacts of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: FLSOLVIN SA | DEXIA | COIFFURE CHANTAL | BENNY GEERTS | BRUNO VAN HAUWAERT

Other related companies as FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL: FLSOLVIN SA | DEXIA | COIFFURE CHANTAL | BENNY GEERTS | BRUNO VAN HAUWAERT

FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Anderlecht, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247619628. Het bedrijf FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL bevindt zich op het adres: R. D'Anderlecht 178 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Child-care items. Producten gemaakt in FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, openstaande posities, locatie van FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL op de kaart.

FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is a company, that was registered 1999 in Anderlecht region, Belgium. Full name of company is FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, company assigned to the tax number BE06247619628. The company FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is located at the address: R. D'Anderlecht 178 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Child-care items. Products created in FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL were not found.
The main activity of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL is not available. You also can look at reviews of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, open positions, location of FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, Anderlecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, Anderlecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTEXCO INTERNATIONAL - IMPORT - EXPORT SPRL, employees, financial statistics.