COIFFURE MARIO

Contactgegevens COIFFURE MARIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKLOSEWEG 15; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93741828 (+32-93741828) 93741828 (+32-93741828)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARIO
Products information COIFFURE MARIO

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARIO
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARIO
Addition kinds of activities for COIFFURE MARIO

335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
541102. Supermarkt | Convenience stores
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
36250102. Motorcentra | Motor control centers
37320104. Jetski's | Jet skis
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial

Werken bij COIFFURE MARIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARIO in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARIO. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARIO. COIFFURE MARIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARIO. Leave a respond for COIFFURE MARIO. COIFFURE MARIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARIO op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARIO
Location of COIFFURE MARIO on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARIO

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARIO COIFFURE MARIO: Durant F | COIFFURE NOثL | JOHAN KETELS | PETRA DIERICKX | Argentakantoor-Van Nieuwenhove

Other related companies as COIFFURE MARIO: Durant F | COIFFURE NOثL | JOHAN KETELS | PETRA DIERICKX | Argentakantoor-Van Nieuwenhove

COIFFURE MARIO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf COIFFURE MARIO bevindt zich op het adres: EEKLOSEWEG 15; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARIO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARIO, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARIO op de kaart.

COIFFURE MARIO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARIO, company assigned to the tax number BE04576049804. The company COIFFURE MARIO is located at the address: EEKLOSEWEG 15; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARIO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARIO is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARIO, open positions, location of COIFFURE MARIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARIO, employees, financial statistics.