COIFFURE MARINA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • COIFFURE MARINA

Contactgegevens COIFFURE MARINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMSTRAAT 13; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 11432324 (+32-11432324) 11432324 (+32-11432324)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARINA
Products information COIFFURE MARINA

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARINA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARINA
Addition kinds of activities for COIFFURE MARINA

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28340402. Koude middelen | Cold remedies
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls

Werken bij COIFFURE MARINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARINA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARINA. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARINA. COIFFURE MARINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARINA. Leave a respond for COIFFURE MARINA. COIFFURE MARINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARINA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARINA
Location of COIFFURE MARINA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARINA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARINA COIFFURE MARINA: FLLABORATORIA BOTA NV | BOUCHERIE FOULON | HUIS MARYLINE | Punch (Le) | Peter Van den Bossche

Other related companies as COIFFURE MARINA: FLLABORATORIA BOTA NV | BOUCHERIE FOULON | HUIS MARYLINE | Punch (Le) | Peter Van den Bossche

COIFFURE MARINA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf COIFFURE MARINA bevindt zich op het adres: BREMSTRAAT 13; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARINA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARINA, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARINA op de kaart.

COIFFURE MARINA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARINA, company assigned to the tax number BE03819366455. The company COIFFURE MARINA is located at the address: BREMSTRAAT 13; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARINA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARINA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARINA, open positions, location of COIFFURE MARINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARINA, employees, financial statistics.