COIFFURE MARCEL

Contactgegevens COIFFURE MARCEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARCEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARCEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MONS 114; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65786950 (+32-65786950) 65786950 (+32-65786950)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARCEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARCEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARCEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARCEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARCEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARCEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARCEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARCEL
Products information COIFFURE MARCEL

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARCEL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARCEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARCEL
Addition kinds of activities for COIFFURE MARCEL

206700. Kauwgom | Chewing gum
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
34449912. Wells, licht: plaatwerk | Wells, light: sheet metal
35590600. ovens | Kilns
36610105. modems | Modems
38449908. Radiografische röntgenapparatuur en buizen | Radiographic x-ray apparatus and tubes
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
51690400. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations

Werken bij COIFFURE MARCEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARCEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARCEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARCEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARCEL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARCEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARCEL. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARCEL. COIFFURE MARCEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARCEL. Leave a respond for COIFFURE MARCEL. COIFFURE MARCEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARCEL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARCEL
Location of COIFFURE MARCEL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARCEL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARCEL COIFFURE MARCEL: GROEP ARGENTA | Claus Peter BVBA | Charlier Filip | VANDENBUSSCHE COATINGS | DE PEUTER S.

Other related companies as COIFFURE MARCEL: GROEP ARGENTA | Claus Peter BVBA | Charlier Filip | VANDENBUSSCHE COATINGS | DE PEUTER S.

COIFFURE MARCEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARCEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf COIFFURE MARCEL bevindt zich op het adres: ROUTE DE MONS 114; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARCEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARCEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARCEL, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARCEL op de kaart.

COIFFURE MARCEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARCEL, company assigned to the tax number BE05409637451. The company COIFFURE MARCEL is located at the address: ROUTE DE MONS 114; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARCEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARCEL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARCEL, open positions, location of COIFFURE MARCEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARCEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARCEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARCEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARCEL, employees, financial statistics.