FLS.M.B. TECHNOLOGY SA

Contactgegevens FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLS.M.B. TECHNOLOGY SA

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): Rue Du Parc Industriel 39 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-84-32-04-50 32-84-32-04-50

Fax (fax): 32-84-32-04-51 32-84-32-04-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLS.M.B. TECHNOLOGY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLS.M.B. TECHNOLOGY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLS.M.B. TECHNOLOGY SA
Products information FLS.M.B. TECHNOLOGY SA

BTW identificatienummer (tax): BE06564300537
Ondernemingsnummer: 1022521972
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLS.M.B. TECHNOLOGY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLS.M.B. TECHNOLOGY SA
(Get full report from official database of BE for FLS.M.B. TECHNOLOGY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLS.M.B. TECHNOLOGY SA
Addition kinds of activities for FLS.M.B. TECHNOLOGY SA

395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
52119908. Thuiscentra | Home centers

Werken bij FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA in sociale netwerken
Look for responds of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Laat een reactie achter voor FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. FLS.M.B. TECHNOLOGY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. Leave a respond for FLS.M.B. TECHNOLOGY SA. FLS.M.B. TECHNOLOGY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLS.M.B. TECHNOLOGY SA op de google maps. Adres en contacten FLS.M.B. TECHNOLOGY SA
Location of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA on the google maps. Address and contacts of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLS.M.B. TECHNOLOGY SA FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: FLEGGERMONT CYRIEL & ROGER & GEORG FV | Van Den Broek N | BUDGETSLAGER | DAVID ROGER | Franco-Belge

Other related companies as FLS.M.B. TECHNOLOGY SA: FLEGGERMONT CYRIEL & ROGER & GEORG FV | Van Den Broek N | BUDGETSLAGER | DAVID ROGER | Franco-Belge

FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564300537. Het bedrijf FLS.M.B. TECHNOLOGY SA bevindt zich op het adres: Rue Du Parc Industriel 39 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in FLS.M.B. TECHNOLOGY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, openstaande posities, locatie van FLS.M.B. TECHNOLOGY SA op de kaart.

FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is a company, that was registered 1998 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, company assigned to the tax number BE06564300537. The company FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is located at the address: Rue Du Parc Industriel 39 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaceutical products. Products created in FLS.M.B. TECHNOLOGY SA were not found.
The main activity of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA is not available. You also can look at reviews of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, open positions, location of FLS.M.B. TECHNOLOGY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLS.M.B. TECHNOLOGY SA, employees, financial statistics.