SERVIPLAST

Contactgegevens SERVIPLAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVIPLAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVIPLAST

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): 1, Zoning Industriel 6600 Bastogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-24-06-70 32-61-24-06-70

Fax (fax): 32-61-24-06-71 32-61-24-06-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVIPLAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVIPLAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVIPLAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVIPLAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVIPLAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVIPLAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVIPLAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVIPLAST
Products information SERVIPLAST

BTW identificatienummer (tax): BE01358428955
Ondernemingsnummer: 2995117187
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SERVIPLAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - industrial products

Product klasse (product class): Plastic injection moulding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVIPLAST
(Get full report from official database of BE for SERVIPLAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVIPLAST
Addition kinds of activities for SERVIPLAST

609901. Controleer clearing services | Check clearing services
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type
87410102. Financieel management voor zaken | Financial management for business

Werken bij SERVIPLAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVIPLAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVIPLAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVIPLAST. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

 • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

 • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

 • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

 • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • IT Support Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van SERVIPLAST in sociale netwerken
Look for responds of SERVIPLAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVIPLAST. Laat een reactie achter voor SERVIPLAST. SERVIPLAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVIPLAST. Leave a respond for SERVIPLAST. SERVIPLAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVIPLAST op de google maps. Adres en contacten SERVIPLAST
Location of SERVIPLAST on the google maps. Address and contacts of SERVIPLAST

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVIPLAST SERVIPLAST: PLASTIREC | Yuksel Derya | De Wilgen | Lotor NV | Q8

Other related companies as SERVIPLAST: PLASTIREC | Yuksel Derya | De Wilgen | Lotor NV | Q8

SERVIPLAST is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVIPLAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358428955. Het bedrijf SERVIPLAST bevindt zich op het adres: 1, Zoning Industriel 6600 Bastogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics - industrial products. Producten gemaakt in SERVIPLAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVIPLAST is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVIPLAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVIPLAST, openstaande posities, locatie van SERVIPLAST op de kaart.

SERVIPLAST is a company, that was registered 1998 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is SERVIPLAST, company assigned to the tax number BE01358428955. The company SERVIPLAST is located at the address: 1, Zoning Industriel 6600 Bastogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics - industrial products. Products created in SERVIPLAST were not found.
The main activity of SERVIPLAST is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVIPLAST is not available. You also can look at reviews of SERVIPLAST, open positions, location of SERVIPLAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVIPLAST, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVIPLAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVIPLAST, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVIPLAST, employees, financial statistics.