COIFFURE JOKE

Contactgegevens COIFFURE JOKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JOKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JOKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUMBEEKSEBAAN 219; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15610367 (+32-15610367) 15610367 (+32-15610367)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JOKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JOKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JOKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JOKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JOKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JOKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JOKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JOKE
Products information COIFFURE JOKE

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JOKE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JOKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JOKE
Addition kinds of activities for COIFFURE JOKE

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
22999902. Coir garens en roving | Coir yarns and roving
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film

Werken bij COIFFURE JOKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JOKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JOKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JOKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JOKE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JOKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JOKE. Laat een reactie achter voor COIFFURE JOKE. COIFFURE JOKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JOKE. Leave a respond for COIFFURE JOKE. COIFFURE JOKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JOKE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JOKE
Location of COIFFURE JOKE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JOKE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JOKE COIFFURE JOKE: FORTIS | JADE | J. ROMBOUTS | MARREEL | Devijver N

Other related companies as COIFFURE JOKE: FORTIS | JADE | J. ROMBOUTS | MARREEL | Devijver N

COIFFURE JOKE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JOKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf COIFFURE JOKE bevindt zich op het adres: HUMBEEKSEBAAN 219; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE JOKE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JOKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JOKE, openstaande posities, locatie van COIFFURE JOKE op de kaart.

COIFFURE JOKE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JOKE, company assigned to the tax number BE08932678222. The company COIFFURE JOKE is located at the address: HUMBEEKSEBAAN 219; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE JOKE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JOKE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JOKE, open positions, location of COIFFURE JOKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JOKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JOKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JOKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JOKE, employees, financial statistics.