COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • COIFFURE JOHNNY & VIVIANE
Private companiesFood and Kindred Products • COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

Contactgegevens COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENSTRAAT 15; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12742240 (+32-12742240) 12742240 (+32-12742240)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JOHNNY & VIVIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JOHNNY & VIVIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JOHNNY & VIVIANE
Products information COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JOHNNY & VIVIANE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JOHNNY & VIVIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JOHNNY & VIVIANE
Addition kinds of activities for COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
23949903. Convertible tops, canvas of boot: van aangekochte materialen | Convertible tops, canvas or boat: from purchased materials
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
35490202. Coilers (metaalbewerkingsmachines) | Coilers (metalworking machines)
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Laat een reactie achter voor COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. COIFFURE JOHNNY & VIVIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. Leave a respond for COIFFURE JOHNNY & VIVIANE. COIFFURE JOHNNY & VIVIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JOHNNY & VIVIANE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JOHNNY & VIVIANE
Location of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JOHNNY & VIVIANE COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: GILBERT AERENS | C-DANCE | IMPRIM. MACHIELS-VANHECK | LEOPOLD YANE | NEWCON

Other related companies as COIFFURE JOHNNY & VIVIANE: GILBERT AERENS | C-DANCE | IMPRIM. MACHIELS-VANHECK | LEOPOLD YANE | NEWCON

COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf COIFFURE JOHNNY & VIVIANE bevindt zich op het adres: PAPENSTRAAT 15; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, openstaande posities, locatie van COIFFURE JOHNNY & VIVIANE op de kaart.

COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is located at the address: PAPENSTRAAT 15; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, open positions, location of COIFFURE JOHNNY & VIVIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JOHNNY & VIVIANE, employees, financial statistics.