COIFFURE ISSELLE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • COIFFURE ISSELLE
Private companiesTransportation by Air • COIFFURE ISSELLE

Contactgegevens COIFFURE ISSELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ISSELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ISSELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DARWIN 54; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23449837 (+32-23449837) 23449837 (+32-23449837)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ISSELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ISSELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ISSELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ISSELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ISSELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ISSELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ISSELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ISSELLE
Products information COIFFURE ISSELLE

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ISSELLE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ISSELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ISSELLE
Addition kinds of activities for COIFFURE ISSELLE

14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
22210204. Suikergoedstoffen, synthetische vezels en zijden | Suiting fabrics, manmade fiber and silk
34979906. Magnesium en magnesium-base legering folie | Magnesium and magnesium-base alloy foil
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
41510000. Schoolbussen | School buses

Werken bij COIFFURE ISSELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ISSELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ISSELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ISSELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ISSELLE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ISSELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ISSELLE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ISSELLE. COIFFURE ISSELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ISSELLE. Leave a respond for COIFFURE ISSELLE. COIFFURE ISSELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ISSELLE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ISSELLE
Location of COIFFURE ISSELLE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ISSELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ISSELLE COIFFURE ISSELLE: MAISON PEAU-LINE | FEESTZAAL 'T WIT PAARD | Nemegheer NV | POLICE F?D?RALE | VAN CASTEREN

Other related companies as COIFFURE ISSELLE: MAISON PEAU-LINE | FEESTZAAL 'T WIT PAARD | Nemegheer NV | POLICE F?D?RALE | VAN CASTEREN

COIFFURE ISSELLE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ISSELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf COIFFURE ISSELLE bevindt zich op het adres: RUE DARWIN 54; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ISSELLE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ISSELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ISSELLE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ISSELLE op de kaart.

COIFFURE ISSELLE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ISSELLE, company assigned to the tax number BE05680725097. The company COIFFURE ISSELLE is located at the address: RUE DARWIN 54; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ISSELLE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ISSELLE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ISSELLE, open positions, location of COIFFURE ISSELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ISSELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ISSELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ISSELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ISSELLE, employees, financial statistics.