FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW
Private companiesPersonal Services • FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

Contactgegevens FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaessestr. 18 9070 Destelbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-499-25-68-23 32-499-25-68-23

Fax (fax): 32-93-53-94-95 32-93-53-94-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW
Products information FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01435058593
Ondernemingsnummer: 3773773193
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories, pharmaceutical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW
(Get full report from official database of BE for FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW
Addition kinds of activities for FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
804901. Voedingsspecialist | Nutrition specialist
17110100. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning

Werken bij FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Laat een reactie achter voor FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. Leave a respond for FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW. FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW op de google maps. Adres en contacten FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW
Location of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW on the google maps. Address and contacts of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: Art-Decor | Saletzky M | REGINA | FRANCO BELGE TIERC? | Van Wanseele J

Other related companies as FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW: Art-Decor | Saletzky M | REGINA | FRANCO BELGE TIERC? | Van Wanseele J

FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435058593. Het bedrijf FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW bevindt zich op het adres: Schaessestr. 18 9070 Destelbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laboratories, pharmaceutical. Producten gemaakt in FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, openstaande posities, locatie van FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW op de kaart.

FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, company assigned to the tax number BE01435058593. The company FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is located at the address: Schaessestr. 18 9070 Destelbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laboratories, pharmaceutical. Products created in FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW were not found.
The main activity of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW is not available. You also can look at reviews of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, open positions, location of FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPROEFCENTRUM VOOR SIERTEELT VZW, employees, financial statistics.