CAT PUMPS INTERNATIONAL

Contactgegevens CAT PUMPS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAT PUMPS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAT PUMPS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6a Heiveldekens 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-50-71-50 32-34-50-71-50

Fax (fax): 32-34-50-71-51 32-34-50-71-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAT PUMPS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAT PUMPS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAT PUMPS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAT PUMPS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAT PUMPS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAT PUMPS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAT PUMPS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAT PUMPS INTERNATIONAL
Products information CAT PUMPS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE07858215332
Ondernemingsnummer: 6621978759
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CAT PUMPS INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Piston pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAT PUMPS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for CAT PUMPS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAT PUMPS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for CAT PUMPS INTERNATIONAL

267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
305202. Plastic slang | Plastic hose
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans

Werken bij CAT PUMPS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAT PUMPS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAT PUMPS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAT PUMPS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

 • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Poetshulp met dienstencheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: HUISHOUDSERVICE VORSELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Lille,...

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

  Regio: BRUSTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Warehouse Supervisor (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VMC-SELECT

  Type: Vaste Job

  Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

Zoek naar antwoorden van CAT PUMPS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of CAT PUMPS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAT PUMPS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor CAT PUMPS INTERNATIONAL. CAT PUMPS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAT PUMPS INTERNATIONAL. Leave a respond for CAT PUMPS INTERNATIONAL. CAT PUMPS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAT PUMPS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten CAT PUMPS INTERNATIONAL
Location of CAT PUMPS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of CAT PUMPS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAT PUMPS INTERNATIONAL CAT PUMPS INTERNATIONAL: VERBEKE BUNKERING NV | A.B.V.V.-VOEDING LEUVEN | STENA | RAPHAELLE CLAUSE (COIFFURE) | V.D.W.

Other related companies as CAT PUMPS INTERNATIONAL: VERBEKE BUNKERING NV | A.B.V.V.-VOEDING LEUVEN | STENA | RAPHAELLE CLAUSE (COIFFURE) | V.D.W.

CAT PUMPS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAT PUMPS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07858215332. Het bedrijf CAT PUMPS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: 6a Heiveldekens 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Piston pumps. Producten gemaakt in CAT PUMPS INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAT PUMPS INTERNATIONAL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAT PUMPS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAT PUMPS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van CAT PUMPS INTERNATIONAL op de kaart.

CAT PUMPS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAT PUMPS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE07858215332. The company CAT PUMPS INTERNATIONAL is located at the address: 6a Heiveldekens 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Piston pumps. Products created in CAT PUMPS INTERNATIONAL were not found.
The main activity of CAT PUMPS INTERNATIONAL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAT PUMPS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of CAT PUMPS INTERNATIONAL, open positions, location of CAT PUMPS INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAT PUMPS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAT PUMPS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAT PUMPS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAT PUMPS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.