COIFFURE GINETTE

Contactgegevens COIFFURE GINETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE GINETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE GINETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GARENSTRAAT 11; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57335594 (+32-57335594) 57335594 (+32-57335594)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE GINETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE GINETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE GINETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE GINETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE GINETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE GINETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE GINETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE GINETTE
Products information COIFFURE GINETTE

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE GINETTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE GINETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE GINETTE
Addition kinds of activities for COIFFURE GINETTE

01190203. Haverboerderij | Oat farm
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery

Werken bij COIFFURE GINETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE GINETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE GINETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE GINETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE GINETTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE GINETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE GINETTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE GINETTE. COIFFURE GINETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE GINETTE. Leave a respond for COIFFURE GINETTE. COIFFURE GINETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE GINETTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE GINETTE
Location of COIFFURE GINETTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE GINETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE GINETTE COIFFURE GINETTE: Decock & De Maeyer BVBA | Wolff E.A.G.T. | Contactlens-Shop | ALEX COLIN | TANDTECHN. LABO MARTENS

Other related companies as COIFFURE GINETTE: Decock & De Maeyer BVBA | Wolff E.A.G.T. | Contactlens-Shop | ALEX COLIN | TANDTECHN. LABO MARTENS

COIFFURE GINETTE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE GINETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf COIFFURE GINETTE bevindt zich op het adres: GARENSTRAAT 11; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE GINETTE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE GINETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE GINETTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE GINETTE op de kaart.

COIFFURE GINETTE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE GINETTE, company assigned to the tax number BE05571411132. The company COIFFURE GINETTE is located at the address: GARENSTRAAT 11; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE GINETTE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE GINETTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE GINETTE, open positions, location of COIFFURE GINETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE GINETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE GINETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE GINETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE GINETTE, employees, financial statistics.