FLOCCITANIA CHEMICALS SA

Contactgegevens FLOCCITANIA CHEMICALS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOCCITANIA CHEMICALS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOCCITANIA CHEMICALS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De Waterloo 33eme 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-14-00-14 32-25-14-00-14

Fax (fax): 32-25-14-00-14 32-25-14-00-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOCCITANIA CHEMICALS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOCCITANIA CHEMICALS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOCCITANIA CHEMICALS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOCCITANIA CHEMICALS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOCCITANIA CHEMICALS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOCCITANIA CHEMICALS SA
Products information FLOCCITANIA CHEMICALS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07005126953
Ondernemingsnummer: 6663177490
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLOCCITANIA CHEMICALS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import-export - chemicals and pharmaceuticals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOCCITANIA CHEMICALS SA
(Get full report from official database of BE for FLOCCITANIA CHEMICALS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOCCITANIA CHEMICALS SA
Addition kinds of activities for FLOCCITANIA CHEMICALS SA

228400. Draadmolens | Thread mills
321103. Bouwglas | Construction glass
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij FLOCCITANIA CHEMICALS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOCCITANIA CHEMICALS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van FLOCCITANIA CHEMICALS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLOCCITANIA CHEMICALS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Laat een reactie achter voor FLOCCITANIA CHEMICALS SA. FLOCCITANIA CHEMICALS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOCCITANIA CHEMICALS SA. Leave a respond for FLOCCITANIA CHEMICALS SA. FLOCCITANIA CHEMICALS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOCCITANIA CHEMICALS SA op de google maps. Adres en contacten FLOCCITANIA CHEMICALS SA
Location of FLOCCITANIA CHEMICALS SA on the google maps. Address and contacts of FLOCCITANIA CHEMICALS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOCCITANIA CHEMICALS SA FLOCCITANIA CHEMICALS SA: COIFFURE LUTGARDE | Bataclan (Le) ASBL | ORTHO V.D.S. BVBA | APTEC DIAGNOSTICS | JEAN-LUC BODEUX

Other related companies as FLOCCITANIA CHEMICALS SA: COIFFURE LUTGARDE | Bataclan (Le) ASBL | ORTHO V.D.S. BVBA | APTEC DIAGNOSTICS | JEAN-LUC BODEUX

FLOCCITANIA CHEMICALS SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOCCITANIA CHEMICALS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005126953. Het bedrijf FLOCCITANIA CHEMICALS SA bevindt zich op het adres: Bd. De Waterloo 33eme 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Import-export - chemicals and pharmaceuticals. Producten gemaakt in FLOCCITANIA CHEMICALS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOCCITANIA CHEMICALS SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOCCITANIA CHEMICALS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOCCITANIA CHEMICALS SA, openstaande posities, locatie van FLOCCITANIA CHEMICALS SA op de kaart.

FLOCCITANIA CHEMICALS SA is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLOCCITANIA CHEMICALS SA, company assigned to the tax number BE07005126953. The company FLOCCITANIA CHEMICALS SA is located at the address: Bd. De Waterloo 33eme 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Import-export - chemicals and pharmaceuticals. Products created in FLOCCITANIA CHEMICALS SA were not found.
The main activity of FLOCCITANIA CHEMICALS SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOCCITANIA CHEMICALS SA is not available. You also can look at reviews of FLOCCITANIA CHEMICALS SA, open positions, location of FLOCCITANIA CHEMICALS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOCCITANIA CHEMICALS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOCCITANIA CHEMICALS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOCCITANIA CHEMICALS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOCCITANIA CHEMICALS SA, employees, financial statistics.