FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLNORTH SEA GENERAL STORES NV
Private companiesEating and Drinking Places • FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

Contactgegevens FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Werfkaai 14 8380 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-36-80-20 32-50-36-80-20

Fax (fax): 32-50-54-77-18 32-50-54-77-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNORTH SEA GENERAL STORES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNORTH SEA GENERAL STORES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNORTH SEA GENERAL STORES NV
Products information FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

BTW identificatienummer (tax): BE01778656005
Ondernemingsnummer: 9297424316
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLNORTH SEA GENERAL STORES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beverages - import-export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNORTH SEA GENERAL STORES NV
(Get full report from official database of BE for FLNORTH SEA GENERAL STORES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNORTH SEA GENERAL STORES NV
Addition kinds of activities for FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
27320100. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
44990401. Scheepvaart schepen voor schroot | Marine wrecking ships for scrap
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts

Werken bij FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Laat een reactie achter voor FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. FLNORTH SEA GENERAL STORES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. Leave a respond for FLNORTH SEA GENERAL STORES NV. FLNORTH SEA GENERAL STORES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNORTH SEA GENERAL STORES NV op de google maps. Adres en contacten FLNORTH SEA GENERAL STORES NV
Location of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV on the google maps. Address and contacts of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNORTH SEA GENERAL STORES NV FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: FA. VAN EYNDE G. & ZN | HUIS MORTIER | Et Cetera NV | C.P.A.S. | GARAGE VAN HAMME

Other related companies as FLNORTH SEA GENERAL STORES NV: FA. VAN EYNDE G. & ZN | HUIS MORTIER | Et Cetera NV | C.P.A.S. | GARAGE VAN HAMME

FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778656005. Het bedrijf FLNORTH SEA GENERAL STORES NV bevindt zich op het adres: Werfkaai 14 8380 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beverages - import-export. Producten gemaakt in FLNORTH SEA GENERAL STORES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, openstaande posities, locatie van FLNORTH SEA GENERAL STORES NV op de kaart.

FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is a company, that was registered 2000 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, company assigned to the tax number BE01778656005. The company FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is located at the address: Werfkaai 14 8380 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beverages - import-export. Products created in FLNORTH SEA GENERAL STORES NV were not found.
The main activity of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV is not available. You also can look at reviews of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, open positions, location of FLNORTH SEA GENERAL STORES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNORTH SEA GENERAL STORES NV, employees, financial statistics.