COIFFURE BRIGITTE

Contactgegevens COIFFURE BRIGITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE BRIGITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE BRIGITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE E LOUVIAU 306A; 7531; TOURNAI (GRAND), België

Telefoon (phone): 69548680 (+32-69548680) 69548680 (+32-69548680)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE BRIGITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE BRIGITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE BRIGITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE BRIGITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE BRIGITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE BRIGITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE BRIGITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE BRIGITTE
Products information COIFFURE BRIGITTE

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE BRIGITTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE BRIGITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE BRIGITTE
Addition kinds of activities for COIFFURE BRIGITTE

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
53310000. Variety winkels | Variety stores
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij COIFFURE BRIGITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE BRIGITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE BRIGITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE BRIGITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE BRIGITTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE BRIGITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE BRIGITTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE BRIGITTE. COIFFURE BRIGITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE BRIGITTE. Leave a respond for COIFFURE BRIGITTE. COIFFURE BRIGITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE BRIGITTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE BRIGITTE
Location of COIFFURE BRIGITTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE BRIGITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE BRIGITTE COIFFURE BRIGITTE: Gaëtan (Librairie) | COIFFURE MARTINE | B.B.C. BORGLOON | BERT LECLUYSE | JEAN MERTENS

Other related companies as COIFFURE BRIGITTE: Gaëtan (Librairie) | COIFFURE MARTINE | B.B.C. BORGLOON | BERT LECLUYSE | JEAN MERTENS

COIFFURE BRIGITTE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE BRIGITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf COIFFURE BRIGITTE bevindt zich op het adres: PLACE E LOUVIAU 306A; 7531; TOURNAI (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE BRIGITTE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE BRIGITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE BRIGITTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE BRIGITTE op de kaart.

COIFFURE BRIGITTE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE BRIGITTE, company assigned to the tax number BE07082580566. The company COIFFURE BRIGITTE is located at the address: PLACE E LOUVIAU 306A; 7531; TOURNAI (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE BRIGITTE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE BRIGITTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE BRIGITTE, open positions, location of COIFFURE BRIGITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE BRIGITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE BRIGITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE BRIGITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE BRIGITTE, employees, financial statistics.