FLLIFE PHARMA SCRL

Contactgegevens FLLIFE PHARMA SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLIFE PHARMA SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLIFE PHARMA SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route De Liers 140 4041 Herstal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-40-19-40 32-43-40-19-40

Fax (fax): 32-43-49-18-55 32-43-49-18-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLIFE PHARMA SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLIFE PHARMA SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLIFE PHARMA SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLIFE PHARMA SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLIFE PHARMA SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLIFE PHARMA SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLIFE PHARMA SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLIFE PHARMA SCRL
Products information FLLIFE PHARMA SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE09829986572
Ondernemingsnummer: 9528686523
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLLIFE PHARMA SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLIFE PHARMA SCRL
(Get full report from official database of BE for FLLIFE PHARMA SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLIFE PHARMA SCRL
Addition kinds of activities for FLLIFE PHARMA SCRL

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
73639910. Usher service | Usher service
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij FLLIFE PHARMA SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLIFE PHARMA SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLIFE PHARMA SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLIFE PHARMA SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van FLLIFE PHARMA SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLLIFE PHARMA SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLIFE PHARMA SCRL. Laat een reactie achter voor FLLIFE PHARMA SCRL. FLLIFE PHARMA SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLIFE PHARMA SCRL. Leave a respond for FLLIFE PHARMA SCRL. FLLIFE PHARMA SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLIFE PHARMA SCRL op de google maps. Adres en contacten FLLIFE PHARMA SCRL
Location of FLLIFE PHARMA SCRL on the google maps. Address and contacts of FLLIFE PHARMA SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLIFE PHARMA SCRL FLLIFE PHARMA SCRL: FLCMA CGM BELGIUM NV | MAYLIS | Potie Th | IRIS | Hecq Frederic

Other related companies as FLLIFE PHARMA SCRL: FLCMA CGM BELGIUM NV | MAYLIS | Potie Th | IRIS | Hecq Frederic

FLLIFE PHARMA SCRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLIFE PHARMA SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09829986572. Het bedrijf FLLIFE PHARMA SCRL bevindt zich op het adres: Route De Liers 140 4041 Herstal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLLIFE PHARMA SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLIFE PHARMA SCRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLIFE PHARMA SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLIFE PHARMA SCRL, openstaande posities, locatie van FLLIFE PHARMA SCRL op de kaart.

FLLIFE PHARMA SCRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLIFE PHARMA SCRL, company assigned to the tax number BE09829986572. The company FLLIFE PHARMA SCRL is located at the address: Route De Liers 140 4041 Herstal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLLIFE PHARMA SCRL were not found.
The main activity of FLLIFE PHARMA SCRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLIFE PHARMA SCRL is not available. You also can look at reviews of FLLIFE PHARMA SCRL, open positions, location of FLLIFE PHARMA SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLIFE PHARMA SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLIFE PHARMA SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLIFE PHARMA SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLIFE PHARMA SCRL, employees, financial statistics.